Kérastase Specifique Bain Riche Dermo Calm

Kérastase haarverzorging is pure luxe voor je haar. De producten ruiken allemaal zo ongelooflijk lekker en dit professioneel kappersmerk heeft voor ieder haartype of haarbehoefte een verzorgingslijn in het assortiment. 

De shampoo die ik nu in gebruik heb is een shampoo uit de allernieuwste verzorgingslijn Specifique, Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm. Deze shampoo is speciaal voor de gevoelige hoofdhuid en voor droog haar. Van een gevoelige hoofdhuid heb ik geen last maar ik geloof wel dat het belangrijk is om ook je hoofdhuid te verzorgen en te kalmeren. De verzorgingslijn Specifique bevat naast deze shampoo nog meer producten die uiteindelijk moeten leiden tot sterker en voller haar. 

Kérastase Specifique Bain Riche Dermo Calm.

Kérastase Specifique Bain Riche Dermo Calm

De shampoo hydrateert je haren en kalmeert en zuivert tegelijk je hoofdhuid. Bain Riche Dermo Calm reinigt je haren op een milde en voedt droog haar.

Ingrediënten. 

  • Calophyllum Oil; helpt irritaties op de hoofdhuid te verminderen.
  • Piroctone Olamine; vermindert jeuk op de hoofdhuid.
  • Glycerol; ontspant en verzacht de hoofdhuid. 
  • Menthol-derivaat: verfrist de hoofdhuid.

De shampoo is verder vrij van siliconen, hypoallergeen en dermatologisch getest.

Conclusie.

Ik word gewoon altijd erg blij van de shampoo’s van Kérastase. Welke shampoo ik ook probeer, het stelt nooit teleur. De Bain Riche Dermo Calm maakt mijn haren zacht en soepel, en natuurlijk is de geur ook weer fantastisch. De romige textuur van deze shampoo is mild maar effectief. Heb je een gevoelige hoofdhuid en/of droog haar dan is deze shampoo zeker een aanrader. Laat de shampoo even inwerken voordat je het uitspoelt.

Kérastase Specifique is te koop bij Lookfantastic.com

Heb jij een speciale shampoo in gebruik? Let me know XO.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *