Slimme tools van BaByliss

By Frieda donderdag, augustus 4, 2022 0 , , , , Permalink 0

Zelf ben ik totaal niet handig met mijn haar, meestal draag ik mijn haar gewoon los. Wanneer het los hangt wil ik het wel mooi geföhnd hebben zodat mijn punten mooi glad vallen en mijn haar niet pluizig is. Gelukkig zijn er handige tools waarmee ik er voor zorg dat mijn haar eigenlijk altijd goed zit. Nieuwe, slimme apparaten met een geavanceerd en unieke technologie breng ik mijn haar-game naar de next level. De slimme nieuwe tools van BaByliss zijn de Hydro-Fusion tools waarmee je thuis een salon waardig kapsel creëert. Zelf had ik al de Hydro-Fusion föhnborstel en laatst kreeg ik de Hydro-Fusion föhn opgestuurd, een gouden combinatie waar ik je graag meer over vertel.

De nieuwe BaByliss Hydro-Fusion föhn en Hydro-Fusion föhnborstel

BaByliss Hydra-Fusion

Deze twee tools geven je haar glans en maken het pluisvrij met zacht en handelbaar als resultaat. Tijdens het drogen met de Hydro-Fusion föhn houdt de dubbele ionentechnology de vochtbalans op peil, terwijl de Hydro-Fusion föhnborstel hetzelfde doet tijdens het stylen. 

De wetenschap

De Hydro-Fusion tools zijn uitgerust met Geavanceerde Plasma Technologie die een vocht-balancerend dubbel ionensysteem gebruikt dat zowel positieve als negatieve ionen combineert. Deze werken samen om de vochtbalans van het haar op peil te houden en pluizig haar te elimineren. 

Dankzij de plasma flow diffuser definieer je gemakkelijk krullen zonder ze te laten pluizen. De smalle blaasmond stroomlijnt de luchtstroom en zorgt voor precisie en een kortere droogtijd. Met twee snelheids- en drie warmte-instellingen pas je de föhn aan op jouw haartype. De föhnborstel heeft twee temperatuurinstellingen plus een coolshot voor betere fixatie. Met twee draairichtingen en twee rotatiesnelheden heb je totale controle over je styling. 

Prijzen

De slimme tools van BaByliss, Hydro-Fusion Föhn en Föhnborstel hebben ieder een prijs van € 69,90. Kijk voor deze tools en alle andere BaByliss producten op babyliss.com.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *