Top 5 voordelen van een keratine gladmakende behandeling

De gemiddelde vrouw die in Amerika woont, geeft $ 55.000 uit aan haarproducten en behandelingen. Een gladmakende behandeling met keratine is een populaire uitgave die in de jaren 2000 in Brazilië is ontstaan.

Het kan de oplossing zijn als je los, dof of futloos haar hebt. Keratine is een natuurlijk eiwit dat ons lichaam produceert voor een sterke nagel- en haargroei. We zouden echter een extra dosis keratine kunnen gebruiken voor bescherming tegen de huidige vervuiling en toxines.

Salonkeratine is gemaakt van materialen zoals veren, wol, dierenhoorns en glyoxylzuur. Het maakt de cellen in je haar plat, zodat elke streng glad wordt. Het resultaat zijn superzachte en rechte lokken.

Dus als je er op je best uit wilt zien met minimale inspanning, dan is deze behandeling iets voor jou. Maar er zijn nog andere voordelen aan een gladmakende keratinebehandeling.

Lees verder om te ontdekken hoe keratine een einde kan maken aan je bad hair days.

 1. Beheersbaarder haar
  Dankzij de unieke celvergrendelende formule van een gladmakende behandeling met keratine, heb je minder pluizig of opvliegend haar. Wanneer we ons haar binden, knotten of vlechten, hebben we vaak haarlak nodig om de losse haren tegen te houden. Maar met een gladmakende behandeling heb je dit probleem niet. Als zodanig kun je veel gemakkelijker verbluffende stijlen maken.
 2. Steil haar
  Keratine staat bekend als een rechttrekkende behandeling. Het werkt om je krullen tijdelijk los te maken, zodat ze uiteindelijk terugveren. Daarom kun je een seizoen lang steil haar proberen zonder bang te hoeven zijn voor permanente schade aan je krullen. Een belangrijke tip is dat je drie dagen lang geen paardenstaart of vlecht in je haar hebt als je een gladmakende haarbehandeling hebt gehad.
 3. Onderhoudt haarverf
  Praat met je kapper over het opvolgen van haarkleuringen met een keratinebehandeling. De celvergrendelende formule houdt de kleurstof vast in het haar. Als gevolg hiervan zal de kleur langer meegaan en levendiger lijken. Het is ideaal voor een opfrisbeurt in zomerse stijl.
  Hoewel de meeste mensen de behandeling na het verven zullen ondergaan, kan je het eerder doen. Je moet echter na de behandeling twee of drie weken wachten om je haar te kleuren.
 4. Versterkt en beschermd haar
  Mensen die regelmatig hun lokken föhnen of stijlen, veroorzaken schade aan gezonde haarlokken. Deze schade leidt tot gespleten haarpunten, wat de algehele glans kan verminderen.
  Wetenschappers in Japan testen haareiwitten om vast te stellen waarom schade door hitte ontstaat en hoe salonbehandelingen dit kunnen oplossen. Een gladmakende behandeling met keratine vermindert bijvoorbeeld de noodzaak om je haar te föhnen of te stijlen. De haarverzachtende formule minimaliseert ook het uiterlijk van gespleten haarpunten door ze samen te smeden. Als gevolg hiervan wordt het haar sterker en ziet het er geweldig uit.
 5. Minimaal onderhoud
  Keratinebehandelingen zullen de föhntijd verkorten omdat de haarlokken al glad zijn. De effecten houden zes maanden aan als je je haar maar twee of drie keer per week wast. Werk samen met je kapper een plan uit voor kapsels, kleuringen en behandeldagen. Zo boek je bij inscapebeautysalon.com een ​​keratinebehandeling tegelijk met je knipbeurt. Het is het beste om de professionals het proces en de planning voor u te laten beheren.

Toon liefde voor je haar met een gladmakende keratinebehandeling.

Je gladmakende keratinebehandeling resulteert in steil, glad, glanzend en handelbaar haar. Dus je verlaat het huis altijd met het gevoel van glamour.

Een keratinebehandeling geeft je haar de eiwitboost die het nodig heeft om het moderne leven aan te gaan. Dit jaar draait alles om zelfliefde, dus bekijk ook onze andere blogs om het beste uit je haar- en schoonheidsregime te halen.

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *