Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

Oh wat worden we toch blij van al die mooie matte liquid lipsticks die nu helemaal hot en happening zijn. De meeste cosmetica merken hebben een lijn met liquid lipsticks in het assortiment, zo ook het merk Gerard Cosmetics. In Nederland en België misschien nog niet zo bekend maar in Amerika mega populair, ik ken het merk vooral van de populaire YouTuber Carli Bybel die nogal fan is van Gerard Cosmetics. Het merk is opgericht door Jennifer Gerard en alle producten zijn cruelty free. 

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick.

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks

De liquid lipsticks zien er mooi uit, met een matte omhulsel waar je de exacte kleur goed doorheen ziet en met een gouden dop. In totaal zijn er 15 kleuren die allemaal ongelooflijk goed gepigmenteerd zijn. Inhoud 1,75ml.

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks

Ik heb de kleuren Ecstasy en West Coast. Deze liquid lipsticks bevatten een zogenaamd anti-flake formule zodat de kleur op je lippen niet gaat vlekken of korrelig wordt maar egaal vervaagd gedurende de dag. 

Ecstasy.

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Ecstasy

De kleur Ecstasy is een unieke paarse kleur met neutrale ondertonen. Normaal ben ik niet zo’n fan van dit soort donkere kleuren op mijn lippen maar deze kleur is heel erg mooi en kan prima voor iedere dag. 

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick West Coast.

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick West Coast

De kleur West Coast is een heldere koraalkleur die er echt uit knalt met een peachy roze ondertoon. Een mooie kleur voor de aankomende zomer.  

Conclusie.

De lipstick blijft urenlang muurvast zitten, geeft niet af met eten en drinken en tijdens het maken van deze blogpost kostte het mij behoorlijk wat moeite om de lipsticks weer van mijn lippen te krijgen. De keuren zijn echt heel intens, na 1 laagje op je lippen zijn je lippen volledig gedekt met een intense kleur, de kleur wordt nog intenser bij een 2e laagje. Het is wel belangrijk de kleur in 1x goed aan te brengen want eventuele foutjes blijven dus ook direct muurvast zitten, maar met de fijne sponsapplicator gaat het aanbrengen prima.

Normaal voelen liquid lipsticks wat droog aan op je lippen maar dat vind ik met deze van Gerard Cosmetics wel meevallen, het voelt natuurlijk niet als een lipgloss maar het hydrateert je lippen wel wat meer dan bijvoorbeeld de liquid lipsticks van Kat Von D. Gebruik gewoon altijd een voedende lippenbalsem voordat je een liquid lipstick gebruikt dan heb je weinig last van dat droge gevoel. Ze brengen gemakkelijk en creamy aan en drogen daarna vrij snel mat op. 

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks zijn te koop bij Beautybay.com voor € 11,50 (in 12 kleuren beschikbaar).

Ben jij ook fan van Liquid Lipsticks? Zo ja, welke? Let me know XO.

3
2 Comments
 • Iris
  mei 13, 2016

  Ze staan je alletwee erg mooi, maar ik vind ecstasy wel heel bijzonder!

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   mei 13, 2016

   Dank je wel Iris 🙂 Ecstasy is idd erg bijzonder en draag ik ook graag. XO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *