Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

De meeste beautylovers onder ons hebben denk ik wel een flesje micellair water in de badkamer staan. Ik reinig niet mijn hele gezicht met micellair water maar gebruik het alleen om de laatste makeup resten te verwijderen. Garnier heeft verschillende micellair waters en de allernieuwste variant is best bijzonder, het is een micellair water in olie speciaal om waterproof en langhoudende makeup te verwijderen. 

Dit is de 4e variant micellair water van Garnier, van de andere 3 heb ik 2 varianten een hele tijd geleden getest en eentje daarvan heb ik nog altijd trouw in gebruik, dat is de originele Garnier micellair water met de roze dop voor de gevoelige huid. Deze bevat namelijk geen alcohol en dat bevat de variant met de groene dop voor de gemengde huid helaas wel. 

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie.

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie

Volgens Garnier is het gebruik van reinigingswater in olie de manier om je gezicht slim te reinigen, het reinigt en kalmeert je huid in één handeling. Dit micellair water bevat micellen die als een magneet vuil en makeup verwijderen, reinigende oliën en verzorgende arganolie dat geen vettig laagje zou moeten achterlaten op je huid. De fles is, net als de andere Garnier micellair waters, lekker groot met 400ml. Olie blijft op water drijven dus voor gebruik moet je de fles goed schudden.

Ingrediënten.

Ingrediënten Garnier micellair

Helaas staat Benzyl Alcohol wel hoog op het lijstje van ingrediënten dat snap ik dan weer niet zo goed. Gelukkig staan de reinigende en verzorgende oliën ook hoog op het lijstje en de parfum helemaal als laatst. 

Conclusie.

Gebruik je graag waterproof mascara en langhoudende lippenstift dan is dit micellair water ideaal. Het reinigt perfect maar laat wel een ietwat vettig laagje achter ook al beweerd Garnier dat dit niet het geval is. Ik gebruik dit micellair water alleen voor mijn ogen en vind het daarom niet vervelend dat er een laagje achter blijft, voor mijn hele gezicht gebruik ik het liever niet omdat ik een gecombineerde huid heb maar kan mij voorstellen dat dit reinigende water heerlijk aanvoelt op een droge huid. Het fijne aan dit micellair water is dat je niet hoeft te wrijven wil de makeup er goed af gaan en de olie voelt verzachtend aan op je huid. Waar de andere micellair waters van Garnier nagenoeg geen geur hebben, ruikt deze heerlijk (niet dat je er wat aan hebt en parfum doet natuurlijk weinig goeds voor je huid, maar toch). 

Garnier Micellair Reinigingswater in Olie is te koop bij Bol.com voor € 5,99 (14% korting).

Welk micellair water gebruik jij het liefst. Let me know XO.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *