Filorga Lift-Structure Radiance

Wanneer er een nieuwe product lancering is van het merk Filorga raak ik erg enthousiast. Sinds mijn eerste kennismaking met het merk, lees hier mijn ervaring met de Filorga NCEF-Reverse Eyes, ben ik fan.

De nieuwste lancering is de Filorga Lift-Structure Radiance, een ultra-liftende verzorging die je natuurlijke uitstraling levendiger maakt.

Filorga houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van injectables die wereldwijd door de meest vooraanstaande cosmetische artsen, dermatologen en plastisch chirurgen worden gebruikt. Om hun expertise op het gebied van cosmetische geneeskunde in dienst te stellen van een groter publiek, hebben zij een serie revolutionaire verzorgingsproducten ontwikkeld die huidveroudering tegengaan.

Filorga Lift-Structure Radiance

Filorga Lift-Structure Radiance

Het product zit in een mooie roze matte pompflacon van 50ml. Geïnspireerd op de technieken uit de esthetische geneeskunde voor een radicaal anti-aging effect. Het product is een rosy-glow fluid dat inwerkt op het gebrek aan stevigheid in de huid, volumeverlies, vermoeide gelaatstrekken en een doffe teint. 

Het ultra-lifting effect geeft een natuurlijke uitstraling, met gelaatstrekken die zichtbaar strakker zijn en een huid die voller oogt.

Een specialistische formule :

Filorga Lift-Structure Radiance

PLASMATIC LIFTING FACTORS

De gelaatstrekken worden strakker, de gezichtscontour wordt verstevigd en de huid voller (cellulaire factoren + collageen + hyaluronzuur)

CHROMA-YOUTH 3T – DRIEVOUDIGE PERFECTIONERENDE WERKING

  • Corrigeert onregelmatigheden in de teint met zijn kleurcontrolecomplex.
  • Activeert de natuurlijke roze-getinte uitstraling van de huid met een verhelderend / revitaliserend duo (Goji-bessen + mineralen)
  • Verbetert de huid onmiddellijk door middel van verlichtende parelmoer deeltjes.

Conclusie

Filorga Lift-Structure Radiance

Met mooierd Claudia Struijck van Beautytag die ook erg enthousiast is over de Filorga Lift-Structure Radiance

Door de roze teint geeft het je huid direct een mooie glow. De rosy-glow fluid heeft die heerlijke herkenbare Filorga geur. Ik vind het een ideaal product voor onder mijn make-up omdat het je huid een beetje lijkt op te vullen zoals een primer dat doet en daarnaast heel hydraterend is. 

Naast de Lift-Structure zat er ook een mooie beauty tool in het pr-pakket. De Roll On Jade – Gua Sha Touch Lift – Quartz Rose, een massage steen gemaakt van roze kwarts. Het gebruik van de steen in combinatie met je dag- en nachtverzorging stimuleert je bloedsomloop, geeft je lymfesysteem een boost, maakt de contouren van je gezicht strakker en helpt tegelijkertijd de spieren in je gezicht te ontspannen.

Het merk Filorga en hun nieuwste product is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *