Langer plezier van je gelakte nagels met Gel Nagellak

By Frieda woensdag, februari 17, 2021 0 , , Permalink 0

De nagelsalons zitten voor de tweede keer dicht en dat betekent dat jezelf je nagels moet onderhouden. Voor mij was er eigenlijk altijd maar één reden om naar de nagelsalon te gaan, gelakte nagels die weken lang mooi blijven zonder beschadigingen. Alleen uitgroei, dat heb je na een aantal weken dan wel weer wanneer je je nagels laat onderhouden bij de nagelsalon. Gelukkig is er Gel Nagellak voor thuis, bij de meeste van jullie wel bekend denk ik. Met deze nagellak heb je langer plezier van je gelakte nagels en door de speciale formule kan het beter tegen een stootje.

Gel Nagellak 

Tenenkrommend (op je teennagels blijft lak trouwens wel lekker lang zitten, maar dat terzijde), wanneer je je nagels hebt gelakt en er na een dag al een beschadiging te zien is. Het is best wel even een klusje om netjes je nagels te lakken, zeker wanneer je dit in een opvallende kleur doet, zo zonde wanneer er dan al zo snel een beschadiging in je gelakte nagel zit.  

Met Gel Nagellak heb je daar gelukkig veel minder snel last van. Door de actieve bestanddelen die vrij komen in de gel laag kan de nagellak tegen een stootje waardoor deze veel langer mooi blijft. Je hebt geen LED- of UV-lamp nodig, wel is het altijd aan te raden nog een topcoat te gebruiken voor het maximale resultaat. De Gel Nagellak is net zo éénvoudig te verwijderen met nagellakremover als de standaard nagellak.

Nagellak Trends 2021

Het is natuurlijk ook wel leuk om te weten welke kleuren er in 2021 helemaal hot zijn voor je nagels. Ik neem er en aantal met je door, uiteraard allemaal Gel Nagellak.

Chocoladebruin

Bruin, of beter gezegd chocoladebruin, is helemaal trendy in 2021 en staat prachtig bij alle huidtinten. 

rimmel-super-gel-nagellak-014-hottie-choccie

De Rimmel Super Gel Nagellak – 014 Hottie Choccie heeft een ingebouwde basecoat en een zelfherstellende topcoat.essie-gel-couture-nagellak-518-sun-day-styleDe Essie Gel Couture Nagellak – 518 Sun Day Style heeft een intens glanzende finish en blijft tot 12 dagen mooi.

 

Klassiek Rood

De kleur die eigenlijk altijd kan en nooit uit de mode raakt is rood. Het mag in 2021 vooral opvallend rood en kersenrood zijn.bourjois-duo-gel-nagellak-05-are-you-reddy

De Bourjois Duo Gel Nagellak – 05 Are You Reddy blijft maar liefst tot 15 dagen mooi zitten. Dit setje bestaat uit een mooi kleurtje en een topcoat wat samen voor een gel effect zorgt.sally-hansen-miracle-gel-duopack-nagellak-021-jing

De Sally Hansen Miracle Gel Duopack Nagellak – 021 Jingle Red Rock breng je aan in 2 gemakkelijke stappen. De Miracle Gel is het allereerste systeem waarbij nagellak en gel worden gecombineerd voor een gelmanicure. Voor het resultaat van een gel manicure moet je de Miracle Gel en Miracle topcoat samen gebruiken. 

Nude/Orange/Peachy

Wanneer we alvast aan het volgende seizoen denken en aan het warme weer, dan ga je voor een zachte nude of oranje kleur op je nagels. 

sally-hansen-miracle-gel-nagellak-163-tangerine-su

De Sally Hansen Miracle Gel Nagellak – 163 Tangerine Sunrise is perfect voor de lente/zomer. Het is een zachte subtiele kleur die helemaal populair is dit jaar. Vergeet de Miracle topcoat niet voor een gelmanicure effect.

 

Verder wil ik je nog wat tips meegeven om het maximale uit je mooie gelakte nagels te halen.

  • Voordat je begint te lakken, zorg er voor dat je nagels goed schoon zijn en olie vrij. 
  • Lak je nagels altijd in 2 dunne lagen, wacht tot de eerste laag volledig droog is voordat je de tweede laag aanbrengt.
  • Gebruik een topcoat als extra beschermlaag.
  • Bewaar je nagellak op een koele en donkere plek (niet in de koelkast).

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *