Essence trend edition “glow like…”

Straal als een ster! De nieuwe essence trend edition “glow like…” wijdt vanaf eind maart tot eind april 2018 een hele collectie aan de geweldige ‘glow trend’. Of het nu gaat om sterke strobing effecten met een prismaglans, een wet-look finish of subtiele highlights: met deze gezichtsproducten straalt elke girl van binnen en van buiten. Glow like… the happiest girl in the world! 

Essence trend edition “glow like…”

Uiteenlopende gezichtsproducten, allemaal met een ‘glow’. De multi-use liquid highlighter voor schitterende highlights in lichtgoud of rosé op de wangen, neus, de cupidoboog van je lippen of onder de wenkbrauwen. Voor een intense glans gebruik je de dewy highlighter stick. Wil je een holografisch duo-chroom effect? Gebruik dan de essence holographic loose powder voor een fascinerend accent!

De producten.

Essence Glow Like Baked Metallic Highlighter € 3,39.

Met de gebakken metallic poedertextuur in goud, beige of rosé creëer je natuurlijke lichtreflecties op je gezicht of maak je dramatische strobing effecten met een prismaglans.

essence-glow-like-baked-metallic-highlighter-0101 like everything is all right.essence-glow-like-baked-metallic-highlighter-0202 like you’re doing what you love.essence-glow-like-baked-metallic-highlighter-0303 like glitter is raining down on you.

Essence Glow Like Dewy Finish Spray € 2,99.

De spray fixeert je make-up en tovert een “dewy” wet-look effect op je huid.essence-glow-like-dewy-finish-spray-0101 like you’re on cloud 9.

Essence Glow Like Highlighter Palette € 4,99.

Een palet in een warme of juiste koele kleurvariant geeft elk huidtype een schitterende gloed.
essence-glow-like-highlighter-palette-01
01 like it’s girls night.essence-glow-like-highlighter-palette-0202 like you can’t stop laughing.

Essence Glow Like Multi-use Liquid Highlighter € 2,99.

De vloeibare crème geeft schitterende highlights in lichtgoud of rosé op de wangen, neus, de cupidoboog van je lippen of onder de wenkbrauwen. Wil je een subtiel effect? Meng het dan met je foundation. essence-glow-like-multi-use-liquid-highlighter-0101 like you’re on your dream date.essence-glow-like-multi-use-liquid-highlighter-0202 like you’re hugged by your loved ones.

Essence Glow Like Highlighting Drops € 3,89.

Solo aangebracht bieden de drops intense accenten. Wanneer ze gemengd worden met je foundation of dagcrème, geven ze de huid een subtiele koele of warme glans.essence-glow-like-highlighter-drops-0101 like it’s your first kiss.essence-glow-like-highlighter-drops-0202 like it’s the perfect day.

Essence Glow Like Glow Setting Powder € 3,39.

Deze poeder fixeert make-up, verlengt de houdbaarheid ervan en verzekert je van een natuurlijke, gezonde teint. essence-glow-like-glow-setting-powder01 like a jewel on the crown.

Essence Glow Like Dewy Highlighter Stick € 2,99.

Lichtreflecterende crème-stick voor een intense glans, geschikt voor alle huidtonen.essence-glow-like-dewy-highlighter-stick01 like the sun is shining just for you.

Essence Glow Like Holographic Loose Powder € 3,59.

Losse poeder met een holografisch duo-chroom effect, voor een fascinerend effect.essence-glow-like-holographic-loose-powder01 like you’re star.

Essence Glow Like Glow Perfector Brush € 2,89.

Deze kwast met schuin aflopende haren is perfect voor het aanbrengen van highlights op de wangen, neus of de cupidoboog van je lippen.

essence-glow-like-glow-glow-perfector-brush

01 like your favourite song is playing.

Deze trend edition is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister vanaf eind maart tot eind april 2018.

XO Frieda.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *