Beauty Kitchen The Sustainables Shampoo & Conditioner

Over The Sustainable producten van het duurzame merk Beauty Kitchen heb ik het al vaker gehad op mijn blog. De duurzame badlijn van Beauty Kitchen, The Sustainables, heeft niet alleen badproducten maar ook een heerlijke shampoo en conditioner. Puur, natuurlijk, mild en fragrance free! 

Fragrance free ideaal voor de gevoelige huid

Steeds meer mensen geven aan dat ze last van hebben van een gevoelige huid. Roodheid, uitslag, jeuk en een trekkerig of branderig gevoel zijn hiervan de bekendste symptomen. Meestal is er sprake van een verstoring in de beschermende barrièrefunctie van de huid. Klimaatinvloeden, luchtvervuiling, synthetische kleurstoffen en parfumstoffen in cosmetica zijn slechts enkele van de oorzaken. Ook stress, leeftijd en hormonen kunnen een nadelige invloed hebben op de conditie van je huid en deze gevoeliger maken. Speciaal voor iedereen met een gevoelige lichaamshuid en hoofdhuid heeft Beauty Kitchen de Fragrance Free badlijn ontwikkeld. Deze bevat geen irriterende stoffen of parfum en beperkt overgevoeligheidsreacties tot een minimum.

The Sustainables Shampoo & Conditioner

Organic Vegan Aloe Shampoo Fragrance FreeOrganic Vegan Aloe Shampoo Fragrance Free

Reinigt en verzorgt! Deze biologische shampoo bevat alleen maar superverzachtende, natuurlijke en duurzame ingrediënten zoals biologische Aloë̈ vera en kokosolie. Aloë vera kalmeert en verzorgt de gevoelige hoofdhuid. Ook zorgt het ervoor dat het haar soepeler en minder breekbaar wordt. Kokosolie voedt het haar en voorkomt gespleten haarpunten. De formule bevat geen parfum en is dus ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Optimale verzorging voor gezonde en glanzende lokken!

Consumentenadviesprijs € 9,99 (300ml).

Organic Vegan Aloe Conditioner Fragrance FreeOrganic Vegan Aloe Conditioner Fragrance Free

Dit is de ultieme verzorging voor beschadigd haar! Deze biologische conditioner zit boordevol superverzachtende, natuurlijke en duurzame ingrediënten – zoals biologische Aloë vera en kokosolie – voor glad, glanzend en goed doorkambaar haar. Naast de ultraverzorgende Aloë vera en kokosolie bevat de conditioner ook glycerine, wat voor extra hydratatie zorgt en een gezonde haargroei bevordert. Ook bevat de formule vitamine E, een antioxidant dat het haar en hoofdhuid beschermt tegen vrije radicalen. De formule bevat geen parfum en is ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Gebruik na de shampoo voor een extra boost!

Consumentenadviesprijs € 9,99 (300ml).

De andere producten

Fragrance free

The Sustainables Fragrance Free badlijn is biologisch, vegan en duurzaam geproduceerd. De badlijn bestaat uit een body wash, body cream, ‘solid’ soap bar en vloeibare handzeep. De Aloë vera shampoo en -conditioner maken het assortiment compleet.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *