Dior Vernis Polka Dots Nail Polish

Het jaren 50 retro patroon Polka Dots is deze lente één van trends qua fashion en kwam je veel tegen op de catwalk. Het blijkt dat deze trend nog lang niet voorbij is en zelfs is overgenomen in de beauty industrie. Polka Dots nagels zijn hot en is een simpele nailart die iedereen kan maken, Dior maakt het nu nog makkelijk en heeft een compleet setje met 2 kleuren nagellak en een penseeltje om de Dots goed aan te brengen.

Dior Vernis Polka Dots Nail Polish.

Dior Vernis Polka Dots Nail Polish

Deze manicure kit is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten, ik heb nummer 003 Plumetis en deze bevat de kleuren Dior Vernis 582 en Dior Vernis 262. Beide kleuren hebben een inhoud van 7ml.

Dior Vernis 582De Dior Vernis 582 is een dusty mauve kleur en vind ik heel erg mooi. De nagellak van Dior brengt heel fijn aan zonder strepen en geeft een mooie egale kleur met veel glans.

Dior Vernis Polka Dots Nail Polish

Het penseeltje om de stippen mee aan te brengen is heel handig door het ronde bolletje aan het uiteinde, eerst doe je wat nagellak op een papiertje en vervolgens dip je het bolletje in de lak en stip je het voorzichtig aan op je nagels.

Dior Vernis Dolka Pots

Ik heb eerst de mauve kleur op mijn nagels gedaan en met de lichte kleur de stippen gezet maar dit kan natuurlijk ook andersom. 

Conclusie.

Ik vind het leuk voor af en toe en het is weer eens wat anders. Dior nagellakken werken gewoon heel erg fijn en zijn super van kwaliteit. Het enige waar je even op moet letten met de kleur die je als Dots wilt aanbrengen is dat de nagellak snel verdikt op papier, gebruik daarom steeds kleine beetjes per keer en steeds op een andere plek op het papier. Om de Dots mooi aan te brengen moet de nagellak wel goed vloeibaar blijven namelijk. 

Dior Vernis Polka Dots Nail Polish is te koop bij Douglas.nl voor € 32,95.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *