Opgemaakt Mei 2016

Ik laat jullie weer zien wat ik allemaal heb opgemaakt aan beautyproducten de afgelopen maand. Ook dit keer heb ik weer veel haarproducten opgemaakt en maar 1 makeup product. Ik heb zoveel makeup van verschillende merken en het enige wat eigenlijk altijd snel op gaat zijn mijn mascara’s (lees; met 3 laagjes per keer gaat dat ook best hard natuurlijk). 

Opgemaakt mei 2016.

Opgemaakt beauty producten mei 2016 Ik neem de producten stuk voor stuk met je door in 4 verschillende categorieën.

Haarverzorging.

Opgemaakt haarproducten

CHI Keratin Mist. Ik ben gek op leave-in producten voor mijn haren, deze leave-in spray komt uit de CHI Infra lijn en bevat proteïnen en keratine dat je haar beschermt, verzorgt en versterkt. Spray op handdoekdroog haar voor een Keratine boost na het wassen. 

Herbal Essences Droogshampoo. De eerste keer dat ik een droogshampoo gebruikt heb van dit merk. Deze droogshampoo ruikt heerlijk fris naar citrus maar deed het als droogshampoo niet helemaal voor mij. Ik ben denk ik verwend met de droogshampoos van Batiste en Andrélon dus daar houd ik het vanaf nu ook bij. 

Andrélon heeft 5 verschillende droogshampoos in het assortiment waarvan Zomer Blond en Verrassend Volume mijn favoriet zijn. Ideaal tussen de wasbeurten door voor meer volume en het geeft mijn blonde haren een mooie matte en heldere finish.

Nog een fijn leave-in product is de Revlon Uniq One All In One Hair Treatment, een uitgebreide review kan je hier lezen. De spray heeft een crème achtige structuur met maar liefst  10 voordelen en kan op nat en droog haar worden gebruikt.

Huidverzorging Gezicht.

Opgemaakt huidverzorging

Nivea 3 in 1 Micellair Water voor de normale tot gemengde huid. Ik gebruik niet heel veel micellair water omdat ik mijn gezicht het liefst reinig met een cleanser, maar het is wel ideaal voor de laatste restjes makeup en dan met name rondom de ogen.

Dr. Jart+ All That Contours Hydrogel Expansion Stretch Mask. Ik ben gek op sheet maskers en probeer ze graag uit van allerlei verschillende merken. Dit masker komt in 2 delen en verbetert de elasticiteit van je huid. Het onderste gedeelte haak je achter oren voor een stevige kaaklijn.

Neutrogena Healthy Skin Boosters Facial Cleanser is een hele fijne cleanser die ik in Amerika kocht. De cleanser bevat vitamine E en maakt je huid goed schoon zonder dat het je huid uitdroogt. 

Huidverzorging Lichaam.

Rituals Hamman Delight

Rituals Hammam Delight is een fris ruikende foaming shower gel die ik ook graag gebruik om mijn benen mee te scheren. Door de geuren van Eucalyptus en Rozemarijn ruikt de hele badkamer naar een Hammam.

Makeup.

Eveline Cosmetics big volume lash

Eveline Cosmetics big volume lash 5d false definition. Dit is een hele goedkope mascara die gewoon fijn werkt en die ik vaak in combinatie met een andere mascara gebruik. De mascara heeft een BIG BALL BRUSH TM brush, een borsteltje met een bolletje aan het uiteinde zodat je ook de kleine haartjes in de hoeken goed mee kunt pakken.

Zitten er producten bij die jij ook graag gebruikt? Let me know XO.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *