Mother’s Day Gift Guide

Op zondag 10 mei is het Moederdag en dat wordt er dit jaar zonder twijfel één om niet te vergeten. Of je jouw moeder nu wilt verrassen met een beauty present per post, een fashionable zomeroutfit – naast het jaarlijkse ontbijt op bed – of met een heerlijk verfrissende cocktail, het kan allemaal. In deze blogpost vind je een aantal must have gifts om moeders in deze bijzondere tijd in de watten te leggen, want dat is wat ze verdienen.

Gift GuideAERIN_Wild-Geranium_50ML

Aerin Eau de Parfum Wild Geranium € 82,28 (50ml).

Is jouw moeder gek op de geur van bloemen, dan is dit parfum een aanrader. Deze betoverende bloemengeur bevat de volgende geurnoten:

Top: Geranium, roze peper, wintercitroen.
Hart: Narcis, oranjebloesemblaadjes, witte pioenroos.
Basis: Centifoliaroos, tuberoos, ambrox.

Aerin Eau de Parfum is persoonlijk en luxueus, maar liefst in 12 verschillende geuren beschikbaar.

OPI Pro Spa Hand Polish

OPI Pro Spa Hand Polish € 39,95 (118ml).

In deze tijd wassen we extra vaak onze handen en een goede handverzorging is daarbij erg belangrijk. 

Deze Pro Spa Exfoliating Hand Polish van OPI geeft de handen een beauty boost. Het is een professionele peeling met een zeer fijne structuur, dat de handen weer zacht en egaal maak met hydraterende ingrediënten.

Bronze Goddess

 

Estée Lauder Bronze Goddess € 50,48 (50ml).

Deze shimmering olie is eigenlijk een must-have voor iedere vrouw. Het is een luxueuze spray voor je haar en je lichaam, die perfect is voor in de zomer. Op je haar geeft het glans en een heerlijke geur, op je lichaam geeft het die gezonde glow.

Klingel

Paola jurk met bindbandje € 49,99.

Wat dacht je van een leuke jurk om te geven? Klingel heeft hele leuke jurken in de webshop in verschillende stijlen, ook in grote maten te verkrijgen. Peachtree likeur

Peachtree Liqueur € 9,99 (70cl).

De fles alleen al is leuk om te geven, ook te verkrijgen in een giftpack met een mooi glas. Deze likeur heeft de geur en smaak van perziken en is de ideale likeur om lekkere cocktails mee te maken.

Fijne moederdag!

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *