Iemand bijna jarig? Wij helpen je met het uitzoeken van een cadeau!

Ben jij op zoek naar cadeau voor iemand dat eigenlijk alles al heeft? Originele cadeaus zijn niet zo makkelijk te verzinnen. Er is natuurlijk niets mis met een fles wijn of een goed boek, maar soms wil je gewoon iets anders geven. Vandaag zijn wij jou persoonlijke shopper, met 5 perfecte cadeau ideetjes voor elke persoonlijkheid. Happy Giving!

Foto op hout laten bedrukken

Plaatprinten.nl

Foto op hout € 40,00 per m² (incl. ophangsysteem)

Maak je cadeau bijzonder en tijdloos door een speciale foto op hout te laten bedrukken. Bij plaatprinten.nl word je online bestelling met zorg via de geautomatiseerde processen behandeld. Tussentijd zijn er meerdere controlepunten om er zeker van te zijn dat de bestelling overeenkomt met je opdracht. Wanneer je de foto op hout wilt laten bedrukken, kan je kiezen uit horizontale of verticale planken en met of zonder white wash. 

 

Adidas Falcon Sneaker

Adidas Falcon Sneaker

Icemint/clear black € 70,00

De Adidas Falcon Sneakers ademen de rebelse vibe uit de jaren 90. Contrasterende kleuren, een brede tussenzool dat iedere stap dempt met suède vlakken. Comfortabele sneakers zijn een musthave in ons drukke bestaan en de stoere Falcon sneakers zijn een echte eyecatcher. Verkrijgbaar is verschillende kleurvarianten. 

 

Bucketlist Reizen

Bucketlist Reizen

Bucketlist Reizen Hardcover € 20,00

Een boek met 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben in je leven. Bucketlist Reizen van Marloes de Hooge is het perfecte cadeau voor je reislustige vrienden en familie. Marloes de Hooge, hoofdredacteur van de succesvolle reisblog Travelvalley, verzamelde voor dit boek de reizen die op je bucketlist thuishoren. Het boek staat vol met praktische informatie, handige tips en inspirerende foto’s.

 

Johnnie Walker en Game of Thronesohnnie Walker Game of Thrones

Johnnie Walker White Walker Whisky 70cl € 42,94

Dit is een echte collectorsitem, zeker voor Whisky liefhebbers. Johnnie Walker en Game of Thrones samen in 1 fles. De fles is geïnspireerd door de White Walkers uit de succesvolle serie. Deze non aged whisky heeft tonen van caramel, vanille en fruit. Serveer hem direct vanuit de vriezer!

 

Jo Malone GeurkaarsSweet Almond & Macaroon

Sweet Almond & Macaroon € 52,03 200g

De geurkaarsen van Jo Malone zijn fantastisch. Deze geurkaars is de Sweet Almond & Macaroon en laat je hele huis ruiken naar een bakkerij. Het is een hele warme en zoete geur dat je huis direct sfeer geeft. Deze kaars komt uit de Just Like Sunday collectie, de collectie bestaat uit 4 kaarsen, allemaal geïnspireerd door de perfecte Sunday.

XO Frieda 

 

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *