5 favoriete cadeaus voor jezelf of een vriendin

Heb jij dat ook? Wanneer de feestdagen naderen.. die kriebels, die vlinders in je buik? Het is een tijd van geven en krijgen, van vriendschap, vreugde en geluk. Iedereen heeft zijn “favorite things”, want we zijn allemaal uniek. Maar er zijn cadeautjes die het over het algemeen goed doen, of het nu voor een vriendin is, of als je jezelf lekker wilt verwennen. 

Je moet wel even nagaan voor wie je een cadeautje wilt kopen. “Houdt ze daar wel van?” is een vraag die je je steeds moet stellen. Jij weet precies wat je leuk vind, dus jezelf verrassen is geen kunst.

5 favoriete cadeaus

 Hier zijn 5 favoriete dingen waarmee jij jezelf of een vriendin happy zult maken! 

  1. Een Samsung telefoon

Deze onverwoestbare Samsung is zeer in trek bij jong en oud. De Samsung telefoon staat al jaren bovenaan de lijst als beste telefoon. Fijn is ook dat hij in verschillende versies en prijsklassen te koop is. Ze maken prachtige foto’s dus een must voor iedere blogger. Voor jezelf of als cadeau! 

  1. Beauty apps.

Er zijn honderden, of misschien zelfs duizenden beauty apps die je op een Samsung telefoon kunt gebruiken, maar je weet niet precies wat je zelf graag zou willen om je huid, gezicht of je lichaam fris en gezond te houden, of ben je iemand die zich graag opmaakt? What about een face-yoga app? Je kunt het zo gek niet bedenken en er is er een beauty app voor. Zo heb je een heel origineel cadeau te pakken. Je kunt ook een appstore of Playstore cadeau kaart kopen en op een lekkere bodylotion plakken. Zo heb je een heel mooi pakketje. 

  1. Een Beauty cadeau. 

Gun jezelf en je beste vriendin na een zeer stressvol jaar een beauty cadeau. Wat dacht je van een wellness dag? Je weet zelf heel goed wie ervoor in aanmerking komt. Iemand die misschien nooit iets voor zichzelf doet, maar altijd voor iedereen klaar staat? Misschien is het je moeder, je zus, je vriendin of ben jij het zelf? Het zal je goed doen of je kunt er  iemand heel blij mee maken. 

Als budget optie kun je samen een online yoga les volgen, een stapel maskers en lekker eten halen. Heerlijk om even bij te komen. 

     4. Een fijne planner

Iedereen heeft wel een planner en agenda op zijn telefoon. Wat dacht je ook van al die apps waarin je alles tot in detail kunt plannen? Toch vind ik een planner een mooi cadeau. Ik hou ervan handmatig iets weg te strepen, of echt mijn ideeën uit te schrijven, het werkt heel kalmerend. Bovendien kan het geen kwaad de telefoon af en toe neer te leggen. Ik ben groot fan van de Purpuz planner omdat je daar ook je doelen en wat je hebt bereikt in kwijt kunt.

Tip! Lees ook mijn ultieme holiday gift guide!

Hou jij ook zo van bijzondere cadeaus geven en krijgen?

 

XO Frieda

 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *