Santa Gifts under € 30,00

Als beautylover kan ik wel een aantal Santa Gifts opnoemen die ik graag zou willen geven (of zelf zou willen hebben). December is de maand om je geliefden en familie te verwennen en dat hoeft helemaal niet zo prijzig te zijn. 

Santa Gifts under € 30,00.

Jil Sander N°4.

J.S. No 4 Eau de Parfum

Deze Eau de Parfum van Jil Sander heb ik zelf ook gekocht, hij is nu namelijk bij Douglas.nl te koop met 70% korting (100ml). Dit geurtje bestaat al heel lang en is dus een echte klassieker. De geur is warm, sensueel en poederachtig, precies wat ik zoek in een geur. € 29,95 (100ml).

Douglas Mask Party Gezichtsverzorgingsset. Douglas Mask Party Gezichtsverzorgingsset. 

Hydrateren is belangrijk voor het behoudt van een jeugdige uitstraling. Zeker nu de centrale verwarming overal volop aanstaat heeft je huid behoorlijk wat te verduren. Met deze 5 maskers van Douglas Essentials geef je je gezicht en lichaam weer een hydratatie boost. € 19,99.

ZOEVA OFFLINE Palette Oogschaduw.ZOEVA OFFLINE Palette Oogschaduw

Ik ben een groot fan van ZOEVA, hun kwasten zijn geweldig. Maar ook in oogschaduw paletten blinken ze uit, hoe mooi is dit palette? Mooie warme tinten met 2 pittige rode tinten die je ogen laten knallen. De formule bevat vitamine E en de finish is mat/metallic/satijn. € 22,99.

JOIK Gingerbread Kaars.JOIK Gingerbread Kaars

Je huis laten ruiken naar een bakkerij met deze heerlijk kruidige soywax kaars. Deze mooie kaars heeft minimaal 30 branduren. Pure luxe en 100% natuurlijk, alle JOIK geurkaarsen bevatten uitsluitend natuurlijke en pure oliën. Op deze manier branden de kaarsen zuiver op zonder dat je huis vervuilt of dat er schadelijke stoffen vrij komen. € 16,27.

Benefit Cosmetics Wink Upon A Star Make-upset.Benefit Cosmetics Wink Upon A Star Make-upset

Dit setje wil je alleen al hebben vanwege het leuke rode makeup tasje met gouden accenten. Hierin zitten 4 bestsellers van Benefit Cosmetics waaronder mijn favoriete primer, de POREfessional primer, en de They’re Real mascara. € 29,99.

LAB Series All-In-One Shower Gel.

LAB Series All-In-One Shower Gel

Mannen houden van praktisch. Waar wij voor ieder onderdeel een andere product moeten gebruiken, neemt een man ook genoegen met een handig all-in-one product. Deze allrounder van LAB Series For Men kan op 4 verschillende manieren gebruikt worden, als reiniger voor het gezicht, als body wash, als shampoo en als scheerschuim. € 20,35 (200ml).

Be Merry & Bright, XO Frieda.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *