Beauty Wannahaves

Ik heb een aantal beautyproducten verzameld die hoog op mijn Beauty Wannahaves lijstje staan. Er zijn van verschillende make-up merken weer mooie collecties uit (hebberig van), maar ook op het gebied van huidverzorging zijn er weer een aantal producten die ik graag wil proberen. Hier heb ik er alvast 4 die ik graag met je wil delen.

Mijn Beauty Wannahaves:

1. Hourglass Modernist Eyeshadow Palette. Ik ben gek op oogschaduw paletten, deze Hourglass Modernist Eyeshadow Palette is exclusief verkrijgbaar bij Sephora en is er in 7 verschillende paletten. De paletten zijn vrij van parabenen en sulfaten. Het bijna niet te doen om te kiezen uit deze 7 beauty’s, maar ik denk dat mijn favoriet de Monochrome (Rose).

Hourglass Modernist Eyeshadow Palette

Monochrome (Rose) Kleuren: warm ivory, rose nude, peony pink, light mauve, dark chocolate

Hourglass Modernist Eyeshadow Palette

De 6 ander paletten van de Hourglass Modernist Eyeshadow Palette

2. MAC Kinky Boots collectie. Rode lippen vind ik heel mooi, MAC viert nu de bekroonde musical Kinky Boots met een lipstick en een lipgloss in sexy rode tinten. De lipstick heeft een felle rode kleur met een mooie matte finish, de lipgloss heeft een mooie rode kleur met een glitter er in.

MAC Kinky BootsMAC Lipstick and Lipglass

3. Nars All Day Luminous Weightless Foundation. Ik ben altijd op zoek naar de perfecte foundation, dit is de nieuwste foundation van Nars en verkrijgbaar in maar liefst 20 tinten. Kan dus niet missen of er moet een perfecte tint voor je huidskleur bij zitten. De foundation geeft een natuurlijk ogende dekking en blijft mooi zitten tot wel 16 uur.

Nars All Day Luminous Weightless FoundationNars All Day Luminous Weightless Foundation1
4. Goodskin A-B-C Cream. Een crème wat heel veel dingen tegelijkertijd belooft, kijk daar houd ik van. Een Multi-tasker gezichtscrème die je huid verzorgt, hydrateert, beschermt en corrigeert/perfectioneert door de kleur corrigerende eigenschappen. Deze crème is in twee tinten verkrijgbaar, light en medium.

Goodskin ABC Cream
Op een rijtje:

  • Hourglass Modernist Eyeshadow Palette is verkrijgbaar voor € 54,31.
  • MAC Kinky Boots collectie, lipstick is verkrijgbaar voor € 19,00 en de lipgloss voor € 18,00.
  • Nars All Day Luminous Weightless Foundation is verkrijgbaar voor € 43,00
  • Goodskin A-B-C Cream is verkrijgbaar voor € 29,95.

Wat staat er op jou Beauty Wannahaves lijstje? Let me know XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *