Mijn 3 favoriete Parfums

Parfum is iets heel persoonlijks, het ligt er aan in wat voor een stemming je bent, of het ochtend of avond is, zomer of winter, of je naar je werk gaat of naar een etentje. Sommige houden van zware luchtjes, andere houden meer van luchtig en fruitig. Een geur kan bij de één heel lekker ruiken, maar bij de ander niet (zuurtegraad van je huid).

Voor mij persoonlijk gaat er geen dag voorbij dat ik geen parfum op heb. Ieder dag spuit ik parfum op, zelfs als ik de deur niet uit hoef (komt nauwelijks voor, maar toch). Ik ben niet iemand die tig parfumflesjes heeft staan, meestal heb ik er 2 à 3 in gebruik en koop ik pas weer een nieuwe parfum als er eentje op is. Op dit moment heb ik 3 parfums in gebruik die ik alle drie super lekker vind, mijn 3 favoriete parfums van dit moment.

Daisy by Marc Jacobs

Daisy van Marc Jacobs. Ohh dit flesje alleen al, zo leuk die madeliefjes. Dit geurtje kan eigenlijk altijd, lekker fris en heel vrouwelijk. Geurnoten; Strawberry, Violet Leaves, Ruby Red Grapefruit, Gardenia, Violet Petals, Jasmine Petals, Musk, Vanilla, White Woods.

Chanel No 5 Eau Premiere

Chanel No 5 Eau Premiere. Welke vrouw is er niet gek op Chanel? De Chanel No 5 Eau Premiere is een wat zwaarder geurtje, maar licht genoeg om toch ook overdag te kunnen dragen. De originele Chanel No 5 is wat heftiger, deze variant van de beroemde Chanel No 5 parfum is zachter en zit in het zelfde mooie klassieke flesje zoals je van Chanel gewend bent. Geurnoten; Roos absolute, Jasmijn, Ylang Ylang, Musk, Vanilla, Sandalwood, Vetiver.

Sexy Amber Michael Kors

Sexy Amber van Michael Kors. Dit is een heerlijke houtachtige geur, de geur is vrij sterk, warm en zwoel, perfect voor de wintermaanden. Geurnoten; Creamy sandalwood, Patchouli, Amber, Musk, Floral, Citrus.

Daisy van Marc Jacobs is verkrijgbaar bij Douglas, 50ml € 61,00, 100ml € 82,00.

Chanel No 5 Eau Premiere is verkrijgbaar bij Douglas, 50ml € 80,10, 100ml € 113,40.

Sexy Amber van Michael Kors is verkrijgbaar bij Douglas, 30ml € 52,00, 50ml 75,00, 100ml € 98,00.

Heb jij een favoriete geur? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *