Wonderstripes Hyaluron Moisturizing Booster

Wonderstripes is bekend geworden met schoonheidspleisters die een optische ooglidcorrectie geven. Dit merk is hun assortiment behoorlijk aan het uitbreiden met allemaal fijne producten. Laatst heb ik een review geschreven over de Fashion Tattoos van Wonderstripes en vandaag review ik hun nieuwste beautygeheim, het Second Skin Hyaluron bio-cellulose masker voor een instant facelift. 

Wonderstripes Hyaluron Moisturizing Booster.

Wonderstripes Hyaluron Moisturizing Booster

Get your glow back! Dit masker vult uitdrogingsrimpels op en geeft je teint weer een jeugdige uitstraling. Het anti-aging masker is gemaakt van hoogwaardige Bio-Cellulose, een vezel dat is verkregen door een natuurlijke gisting van kokoswater. Bio-Cellulose is heel dun en sluit zich als een tweede huid aan de contouren van je gezicht. Het geeft je huid een vocht boost, rimpels worden opgevuld en je huid gaat weer stralen.  

Het masker is doordrenkt met Hyaluron, Collageen en Aloë Vera;

Hyaluron. Heeft het vermogen om vocht tot diep in de huid te brengen en stimuleert de cellen in de huid om collageen aan te maken. 

Collageen. Vormt een vochtinbrengende film op de huid, stimuleert de eigen collageensynthese en vergroot daarmee de elasticiteit en veerkracht van de huid.

Aloë Vera. Geeft heel vocht af en bevat vitaminen, aminozuren en mineralen die waardevol zijn voor de huid. 

Wonderstripes Hyaluron Moisturizing Booster

Het masker is geschikt voor alle huidtypes en dermatologisch getest.

Conclusie.

Wonderstripes Hyaluron Moisturizing Booster

Dit is één van de fijnste sheet maskers die ik heb geprobeerd. Het geeft een instant lift die je nog dagen blijft zien. Mijn huid oogt rustig en de lijntjes rond mijn ogen zijn verzacht voor een aantal dagen. Een hele fijne vochtbooster die je huid een flinke oppepper geeft. Dit soort maskers zijn ideaal voor op reis, na een lange vlucht of na weinig slaap. 

Wonderstripes Bio-Cellulose masker is te koop bij Douglas.nl voor € 69,90 (5 maskers in 1 pak). Per stuk ook te koop bij Wonderstripes.nl voor € 14,90. 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *