Murad Eye Lift Firming Treatment

Wanneer je richting de veertig loopt (ho ho eerst nog 39 worden ;)) wordt de verzorging rondom je ogen steeds belangrijker. Eye Lift Firming Treatment is het eerste product in de nieuwe Murad Professional collectie. Het is een super intensieve 10 minuten behandeling die de huid rondom je ogen verstevigd, lift en verhelderd. 

Murad is een huidverzorgingslijn ontwikkeld door de celebrity dermatoloog Dr. Murad. Hij is een gecertificeerd dermatoloog en bezit op dit moment 18 patenten. 

Murad Eye Lift Firming Treatment.

Murad Eye Lift Firming Treatment

Deze professionele sterkte behandeling is één van Dr. Murad’s meest gewilde, baanbrekende anti-aging formules. Het gebruik van de oogpads vergroot het effect en zorgt er voor dat de krachtige ingrediënten beter in de huid worden opgenomen.

De set bevat 1 crème dat in een pompflacon zit van 30ml en 40 oogpads. 

Hoe te gebruiken.

  • Gebruik 3 pompjes per oog.
  • Breng deze ruime hoeveelheid aan onder je ogen.
  • Niet wrijven.
  • Plaats een pad onder je oog op de crème en druk lichtjes aan.
  • Laat het 10-15 minuten in trekken.
  • Haal de pads weg en klop de overgebleven crème in je huid. 
  • Herhaal dit 2 tot 3x per week.

Ingrediënten. 

Hyaluronic Acid Spheres, Hyaluronic Acid, Immediate Skin Firming Polymer, Isolated / Purified Active Molecule from Oat Kernel Extract, Myrtle Extract, NMF Replenishing Cocktail, Vitamin E, Zinc.

Het belangrijkste ingrediënt is Hyaluronzuur Spheres. Dit ingrediënt heeft de mogelijkheid om 1000 keer zijn gewicht te houden in water. Deze werkzame stof komt van nature in de huid voor, het trekt vocht aan het houdt het vast in de huid waardoor de huid voller wordt. Het geeft een langdurige en intense hydratatie.

Conclusie.

Deze oogbehandeling is prijzig maar maakt de huid rondom je ogen wel gladder. Je voelt heel even een licht tintelend gevoel. Dat vind ik prettig want zo krijg ik direct het gevoel dat het wat doet. Je hoeft niet te gaan liggen, de pads blijven op hun plek zitten zodat je gewoon door kunt gaan met waar je mee bezig was. Wanneer ik deze pads in de ochtend gebruik zien mijn ogen er de hele dag uitgerust uit. Lijntjes zijn opgevuld en de huid is gehydrateerd. Concealer en make-up lijken nog makkelijker aan te brengen doordat mijn huid glad en zacht is onder mijn ogen. 

Heb jij last van beginnende lijntjes en rimpels rondom je ogen of is de huid onder je ogen extreem droog? Dan is deze oogbehandeling van Murad Skincare zeker iets voor jou. Niet goedkoop, maar zie het als een professionele salonbehandeling voor thuis. 

Murad Eye Lift Firming Treatment is te koop bij Lookfantastic.com voor € 54,95 (30ml + 40 pads). Gebruik de code LF15 voor 15% korting. 

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *