Wimperserums: het geheim voor lange en volle wimpers

Ik heb het al eens eerder gehad over wimperserums, iets waar ik altijd sceptisch over was, maar nu een product is wat ik dagelijks gebruik. Ik heb van nature vrij volle wimpers en ze zijn donker van kleur, maar de dikte en lengte was nooit helemaal gelijk, de wimpers van mijn linkeroog waren altijd mooier dan die van mijn rechteroog. Een wimperserum zorgt ervoor dat je wimpers niet uitvallen, hierdoor krijgen ze de kans veel langer te worden. Ook stimuleert een wimperserum de groei van nieuwe wimpers en maakt het de haren donkerder (ideaal wanneer je lichte wimpers hebt).

Om het effect van lange en volle wimpers te behouden moet je een wimperserum blijven gebruiken. Het is dus geen kuur voor een blijvend resultaat. Inmiddels is het zo’n populair product geworden dat steeds meer merken het op de markt brengen. Ik heb ervaring met 2 verschillende merken, Aphro Celina en Nanolash, ik vertel jullie wat meer over het gebruik en de werking van deze serums. 

Wimperserums: het geheim voor lange en volle wimpers.

Wimperserum

Beide hebben ze een inhoud van 3ml. Dit lijkt erg weinig, maar je hebt per keer maar een heel klein beetje nodig. Hier doe je maanden mee.

Eyelash serum

 

De applicator van Aphro Celina is wat langer, dat vind ik persoonlijk iets fijner werken voor het aanbrengen van het serum.

Aphro Celina Eyelash.

In Aphro Celina Eyelash wordt met veel succes de werkzame stof Isopropyl Cloprostenate gebruikt. Klinische studies hebben bewezen dat deze stof de haarwortels van wimpers (her)activeert en de groeifase van de wimpers verlengt. Verder bevat Aphro Celina een kamille extract dat de huid kalmeert. 

Nanolash.

Het wimperserum van Nanolash bevat de werkzame stof Trifluoromethyl Dechloro Ethylprostenolamide dat zorgt voor een toename in de haargroei. Verder is de ingrediëntenlijst heel kort, het bevat Euphrasia Officinalis Extract (Ogentroost) dat verzachtend en verzorgend werkt bij traanogen.

Hoe te gebruiken?

Breng het serum 1x per dag aan als een eyeliner op een schone droge huid voor het slapen gaan. Doe dit iedere avond voor 4 tot 6 weken, om de gewenste lengte te behouden gebruik je het serum daarna nog 2 tot 3x per week. Verwijder eerst je contactlenzen als je die draagt. 

Conclusie.

Ik kan niet meer zonder, het is een inmiddels een vast onderdeel in mijn avondroutine geworden. Mijn wimpers vallen bijna niet meer uit en ze zijn lang en vol. Ik heb met de Aphro Celina de meeste ervaring omdat ik dit serum het langst gebruik. Ik ben met de Nanolash begonnen omdat in dit product het ingrediënt dat de haargroei stimuleert bovenaan de ingrediëntenlijst staat. Ik ben nieuwsgierig of deze daarom nog effectiever is dan het serum van Aphro Celina. De prijs/kwaliteit verhouding is bij deze 2 serums wat mij betreft prima. De serums zijn niet heel goedkoop, maar wel heel effectief en gaan maanden mee. 

Nanolash en Aphro Celina zijn beide te koop bij Bol.com.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *