CATRICE Kaviar Gauche

Ontwerpers Alexandra Fischer-Roehler en Johanna Kühl hebben in 2004 het Berlijnse modelabel Kaviar Gauche opgericht. Het label debuteerde in 2004 met een guerrilla modeshow voor de Parijse winkel Colette. Sindsdien zijn ze internationaal bekend. De daaruit vloeiende awards en nominaties zorgden ook voor de nodige aandacht: in september 2006 kregen ze de Visionary Award in Londen en in dat zelfde jaar werden ze genomineerd voor de Swiss Textile Award in Zurich. Door het winnen van de Karstadt New Generation Award tijdens de Mercedes-Benz fashion week in 2007 in Berlijn brak het ontwerpersduo echt internationaal door. Onmiddellijk werd Kaviar Gauche genoemd als 1 van de 10 meest invloedrijke Duitse ontwerpers. Het populaire Duitse modelabel staat vooral bekend om de fantastische trouwjurken.

CATRICE Kaviar Gauche.

CATRICE werkt voor het derde jaar samen met Kaviar Gauche voor het ontwerpen van een exclusieve makeup collectie. Deze professionele collectie bestaat uit vier kwasten aangevuld met een gouden highlighter en een harmonieus oogschaduwpalet in unieke verpakkingen die het Kaviar Gauche signatuur dragen.Catrice Kaviar Gauche

Catrice Kaviar Gauche

Limited Edition producten.
Catrice Kaviar Gauche Blush & Contour BrushCatrice Kaviar Gauche Blush & Contour Brush. De kwasten hebben allemaal in het midden een imitatieleer. De vorm van deze kwast past zich aan aan de vorm van je gezicht. Een ideale kwast om je blush en bronzer mee aan te brengen. Prijs € 5,59.Catrice Kaviar Gauche Eye Blender BrushCatrice Kaviar Gauche Eye Blender Brush. Deze kwast heeft hele zachte haren en is ideaal om je oogschaduw mee te blenden. Prijs € 3,99.Catrice Kaviar Gauche Eye Lid BrushCatrice Kaviar Gauche Eye Lid Brush. Een fijne kwast om je oogschaduw mee aan te brengen, ook fijn voor je onderste wimperlijn. Prijs € 3,99.Catrice Kaviar Gauche Highlighter BrushCatrice Kaviar Gauche Highlighter Brush. Een fijne kwast om poedertexturen mee aan te brengen, zoals een highlighter. Prijs € 4,99.Catrice Kaviar Gauche Eye Shadow Palette C01Catrice Kaviar Gauche Eye Shadow Palette C01. Een palette met 4 neutrale tinten die mooi op elkaar zijn afgestemd, waarvan de eerste 3 glanzend zijn en de laatste matte. Prijs € 5,99. Catrice Kaviar Gauche Highlighter C01Catrice Kaviar Gauche Highlighter C01. Deze gouden highlighter heeft een zijdezachte textuur en geeft een stralende gloed dankzij lichtreflecterende pigmenten. Prijs € 5,99.

De CATRICE Kaviar Gauche makeup collectie ziet er met de goudaccenten chic uit. Met een klein budget kan je al over deze collectie beschikken. Voor de kwasten zit er ook nog een brush bag in de collectie (niet op de foto), daar kunnen 5 kwasten in, is gemaakt van imitatieleer in een mooie nude kleur.

De Catrice Kaviar Gauche collectie is vanaf november 2017 tot januari 2018 te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *