SKIN – Karen van Ede

Volgens beautyredacteur Karen van Ede is je huid een kostbaar bezit of je nu 15 jaar of 75 jaar bent. In haar 25 jaar ervaring als beautyredacteur heeft Karen van Ede voor grote bladen mogen schrijven, waaronder ELLE, Cosmo, Grazia en VOGUE, in die tijd is ze veel te weten gekomen over Beauty. Gelukkig wil ze die kennis met iedereen delen en heeft ze al die wetenswaardigheden gebundeld in dit boek SKIN, een compleet naslagwerk over je huid en huidverzorging. Een musthave voor iedereen die geïnteresseerd is in beauty en hoe je je huid het beste kunt verzorgen.     

SKIN – Karen van Ede.

SKIN Karen van EdeDit naslagwerk is gebundeld in een mooi boek met harde kaft.

SKIN Karen van EdeInformatie op de achterkant van het boek met natuurlijk een foto van de gerespecteerde beautygoeroe.

 SKIN Karen van EdeHet boek is verdeeld in 8 verschillende hoofstukken, je kunt op deze manier direct naar het hoofdstuk wat jou het meeste aanspreekt, wel zou ik in ieder geval beginnen met hoofdstuk 1 “En welk huidtype heb jij?” want dat is wel een belangrijke basis om te lezen voordat je verder gaat. Achterin het boek zit heel handig een register zodat je kunt zoeken op bepaalde woorden in het boek.

SKIN Karen van EdeHet boek leest lekker makkelijk weg en staat vol weetjes over je huid en hoe je deze het beste kunt verzorgen, zowel van buiten- als van binnenuit.

SKIN Karen van Ede

SKIN Karen van EdeDoor het hele boek heen staan mooie foto’s.

SKIN Karen van EdeWat ik heel fijn vind in dit boek is dat er een lijst in staat met de belangrijkste cosmetica ingrediënten met daarbij tekst en uitleg wat het is en waar het goed voor is, want laten we eerlijk wezen, al die termen en ingrediëntenlijsten op een product is soms best abracadrabra taal.

SKIN Karen van EdeNaast veel weetjes staan er per hoofdstuk ook veel tips in het boek, sommige zijn trouwens echte eye openers.

Conclusie.

Dit boek is echt een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is huidverzorging, of je nu last hebt van een probleemhuid met acné of last krijgt van de eerste rimpels, er staat genoeg informatie in voor elk huidtype. Het leest lekker weg, er komen wel wat wetenschappelijke feitjes naar boven maar alles wordt duidelijk uitgelegd in “normale” taal. Er wordt aandacht besteed aan de zon en de bijkomend huidschade dat het met zich mee kan brengen en wat je aan die vervelende pigmentvlekken kunt doen, maar ook wordt er aandacht besteed aan cosmetische chirurgie en injectables, hoe dit allemaal werkt en het effect er van wordt allemaal uitgebreid verteld. Het is een leerzaam boek wat dieper ingaat op de ingrediënten die in beautyproducten zitten en de werking daar van, ook leer je wat kunt eten/slikken voor een mooiere huid. Veel informatie maar luchtig omschreven, binnen no time heb je het boek uit en heb je een schat aan informatie over je huid en wat je wel en niet moet doen om het mooi en gezond te houden.

Het boek SKIN van beautyredacteur Karen van Ede is te koop bij Bol.com voor € 16,99.

Wat vind jij van Beautyboeken? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *