Skin for Skin Pure Collagen Eye Sheets

Meerdere keren heb ik het gehad op mijn blog over het Nederlandse merk Skin for Skin, inclusief een interview met founder Mardien. Dit keer wil ik het specifiek hebben over de Skin for Skin Pure Collagen Eye Sheets oftewel Bye Wrinkled Eye Sheets met puur collageen.

De huid onder onze ogen hebben vaak wat meer liefde nodig. Na een slapeloze nacht of een feestje zie je juist daar tekenen van vermoeidheid, een oogmasker is dan een ideale oplossing. De huid om je ogen is dun en vertoont daarom sneller tekenen van vermoeidheid en huidveroudering. Een goed oogmasker geeft een hydratatie boost en vermindert fijne lijntjes en wallen. 

Skin for Skin Pure Collagen Eye Sheets

Skin for Skin Pure Collagen Eye Sheets

Skin for Skin doet het net even anders dan andere oogmaskers, het serum en de pads zitten apart verpakt en moet je nog samenvoegen. Collageen oogmaskers gemaakt van natief collageen met puur hyaluron-activatieserum. De collageen oogmaskers hydrateren, verjongen, herstellen, verzachten en verhelderen de huid rond de ogen. Daarnaast vullen de collageen oogmaskers fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels direct op. 

INGREDIENTEN

Natieve collageen vezels vormen een driedimensionaal netwerk. Het hoog geconcentreerde natieve collageen heeft een hoge waterbindende capaciteit, wat resulteert in een voortdurende aanvoer van actieve ingrediënten en intensieve hydratatie naar de huid.

Natieve collageen peptides worden herkend door de huid wat resulteert in een signaal voor collageen stimulatie, wat de vernieuwing en herstel van de huid activeert.

Natieve collageen moleculen versterken het vochtvasthoudend vermogen van de huid, ondersteunt het gladstrijken van de rimpels en brengt het oppervlak van de huid in balans voor een gezonde bescherming.

Stamcel complex: Appel stamcel extract, baicalin en resveratrol.

APPLE STEM CELL EXTRACT:

Een bijzonder extract dat is afgeleid van de stamcellen van een zeldzaam appelras met een buitengewone lange levensduur. Dit stamcel extract heeft het vermogen om de ouder wordende huid te verjongen. Door het stimuleren van verouderende huidstamcellen, is aangetoond dat dit plantenextract de verschijning van rimpels vermindert.

BAICALIN:

Ultraviolette A (UVA) -straling draagt ​​bij aan de veroudering van de huid. Baicalin, een van planten afkomstige flavonoïde, absorbeert effectief UV-stralen, heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen en vertraagt het verouderingsproces.

RESVERATROL:

Resveratrol helpt het huidoppervlak te beschermen en verheldert een vermoeid ogende teint. Daarnaast heeft resveratrol kalmerende eigenschappen en kan het de roodheid in de huid verminderen.

Conclusie

Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat deze oogmaskers van Skin for Skin tot nu de beste zijn die ik ooit heb gebruikt. Ze maken de huid onder je ogen egaal en helder, wallen en fijne lijntjes zijn verminderd. Een aanrader om altijd in huis te hebben wanneer je een te leuk feestje hebt gehad en je de volgende dag weer ergens fris en uitgerust moet verschijnen. Wat mij betreft is dit het ster-product van Skin for Skin, na 20 minuten verwijder je de oogmaskers en masseer je het overtollig serum in.

Hieronder nog even een voor en na foto van een vrouw die wat meer lijntjes heeft zodat het verschil goed zichtbaar is na gebruik, het resultaat is echt geweldig. 

Skin for Skin Pure Collagen Eye Sheets

 

De Skin for Skin Pure Collagen Eye Sheets zijn te koop bij skinforskin.nl voor € 19,99 voor 2x een behandeling. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *