Revlon 45 Days Total Color Care

Mijn gekleurde blonde haren houd ik gezond en fris van kleur met o.a. de verzorgende producten van Revlon Professional. De 45 Days Total Color Care shampoo gebruik ik altijd in de kleur Ice Blondes en is een shampoo en conditioner in één. Deze shampoo was er altijd in 6 verschillende kleuren, 2 voor blondines, 2 voor brunettes en 2 voor roodharige. Voor blondines is er nu nog een kleur bij gekomen, Stunning Highlights.

Revlon 45 Days Total Color Care Stunning Highlights.

Revlon 45 Days Total Color Care

De shampoo en conditioner Stunning Highlights is er speciaal om je blonde haren en highlights weer helder te krijgen en te houden. Ook ideaal voor witte en/of grijze haren.

Revlon 45 Days Total Color Care

De shampoo is blauw/paars van kleur en versterkt je blonde haarkleur. Omdat ik van nature een brunette ben heeft mijn haar heel veel warmte, hierdoor kan mijn blonde kleur snel gelig gaan ogen wanneer ik dit niet goed verzorg.

Normaal gesproken werkt het gebruik van shampoo niet mee aan het behouden van een mooi geverfde haarkleur, door de opbouw van pigmenten versterkt deze shampoo juist de kleur. Blond haar kan er snel droog en broos uit gaan zien, deze sulfaatvrije shampoo voedt en hydrateert je haar en zorgt tegelijkertijd voor die mooie volle kleur. 

Driedubbele kleurbescherming.

Je gekleurde haren kunnen snel dof worden door externe factoren zoals de zon en hitte van de stijlstang. De 45 Total Color Care shampoos geven glans aan je haar en maken je kleur weer levendig met de volgende kleurbescherming: 

  • PQ-55 vormt een laag op je haar dat kleurvervaging voorkomt.
  • Cranberry extract is een sterke antioxidant tegen veroudering van je haar.
  • Provitamine B5 herstelt de structuur van je haarvezels.

Hoe te gebruiken?

  • Was je haren met de shampoo zoals je normaal ook doet.
  • Spoel het uit en was het daarna nog een keer.
  • Laat de shampoo dit keer 2 minuten inwerken.
  • Spoel de shampoo grondig uit.

Conclusie.

De Stunning Highlights is een aangename variant op de Ice Blondes shampoo die ik vaak gebruik. Het maakt mijn haren zacht, geeft glans en de kleur blijft mooi helder. Omdat het een shampoo en conditioner in één is, is het aan te raden wanneer je snel last hebt van vette haren bij de aanzet de shampoo niet op je hoofdhuid aan te brengen. Persoonlijk heb ik hier geen last van en gebruik ik het wel van boven tot onder. Wanneer ik meer volume in mijn haren wil hebben omdat het te zacht is gebruik ik droogshampoo voor meer stevigheid. De shampoo zit in een grote fles/tube van maar liefst 275ml. 

De Revlon 45 Days Total Color Care Shampoos zijn te koop bij Hairandbeautyonline.com voor € 9,40 (275ml).

Met welke producten bescherm jij je haarkleur? Let me know XO.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *