NEFERA By Kazem Skincare

Laatst was ik op bezoek bij Dr. Fazid Kazem, een Nederlandse plastisch chirurg die een eigen huidverzorgingslijn heeft ontwikkeld en in de markt heeft gezet. Dr. Kazem is bekend bij BN’ers en heeft o.a. Patty Brard en Karin Bloemen als ambassadeurs. Na tien jaar onderzoek en ontwikkeling in Zwitserse laboratoria is de NEFERA™ skincare collectie in 2013 gelanceerd. De eerste huidverzorgingslijn ter wereld op basis van het zeer krachtige bestanddeel NEFERA™, dat diep in de huid dringt.

NEFERA™.

NEFERA™ skincare is zeer krachtig en houdt de barrièrefunctie van de huid gezond en sterk. Ontworpen om het natuurlijke celvernieuwingsproces van de huid te ondersteunen en te optimaliseren. In de diepe oceaan werd uiteindelijk NEFERA™ ontdekt; een keten van aminozuren afkomstig van een speciale vissoort. Onderzoek bewees het huidherstellend vermogen en het team van Dr. Kazem gebruikte de meest geavanceerde technologie bij de ontwikkeling van huidverzorgingslijn.  Dr. Kazem behoort tot de ontdekkers van NEFERA™ en heeft het exclusieve voorrecht in de Benelux om het ingrediënt te verwerken in zijn huidverzorgingslijn. 

NEFERA By Kazem Skincare.

Met vier perfect uitgebalanceerde producten biedt NEFERA totale huidherstel en bescherming, voor een stralende en jeugdige huid.

NEFERA By Kazem Skincare

Alle producten van de NEFERA™ Skincare Collection zijn verpakt in 10ml applicators. Met 3 pompjes per keer heb je voldoende voor je hele gezicht en hals. De moderne huls is heel gemakkelijk in gebruik en toegestaan als handbagage. Het luchtdichte pompje waarborgt het behoud van de werkzame stoffen.  

NEFERA By Kazem Skincare

Ik heb de NEFERA introductie set getest. Deze set bevat 10ml Day Cream, 10ml Night Cream en 10ml Lifting Serum. Deze set bied je de mogelijkheid om revolutionaire effecten van NEFERA™ te ervaren. Het vierde NEFERA™ product is een Scar Treatment, deze zit niet in de introductie set. 

NEFERA™ Day Cream, Rejuvenate & Protect. 

Deze crème vernieuwt actief het natuurlijk collageen in de huid en beschermt je huid de hele dag door. De crème bouwt de weerstand van de huid op tegen dagelijks stress dat huidveroudering veroorzaakt. Ook geeft de crème voldoende hydratatie en voorkomt vochtverlies van de huid. De veerkracht van de huid wordt versterkt en rimpels worden verzacht. 

NEFERA™ Night Cream, Heal & Restore.

Een rijke en zeer voedende crème die je huid gedurende de nacht laat herstellen, hydrateren en weer nieuwe energie geeft. Het resultaat in de ochtend is een zachte, jonge en veerkrachtige huid die goed in balans is. 

NEFERA™ Serum, Fill and Tighten.

Een zeer geconcentreerd serum dat je huid een liftend effect geeft. Het verstevigd te huid en gaat celveroudering tegen. Het resultaat is dat lijntjes minder zichtbaar worden en dat de huid jonger oogt en straalt. Ook kan het serum worden gebruikt als energieboost bij vermoeide oogcontouren of als extra opfrisser voor een speciaal avondje uit. 

Conclusie.

Ik heb de introductie set een maand gebruikt. Met 3 pompjes per dag is de 10ml huls voldoende voor 1 maand. Het liftende serum heb ik wat langer gebruikt omdat ik dit meestal alleen rondom mijn ogen heb aangebracht. Het is moeilijk om na 1 maand gebruik te zeggen wat het doet voor mijn huid, wel is mijn huid zacht, egaal en goed gehydrateerd. Het liftende serum lijkt inderdaad een boost te geven onder mijn ogen en zorgt voor een uitgeruste blik. Af en toe heb ik het serum gebruikt over mijn hele gezicht. Alle 3 de crèmes voelen heel voedend aan, ruiken aangenaam (de eerste nachtcrème die mijn man niet vindt stinken) en trekken snel in de huid. De dagcrème is een ideale crème voor onder je make-up.

De prijs is erg hoog, de introductie set kost € 399,00. Dat is dus voor een maand gebruik ongeveer. De dagcrème en nachtcrème zijn te koop voor een half jaar, de dagcrème kost dan € 575,00 en de nachtcrème is € 625,00 voor een half jaar. Het liftende serum is € 650,00, dan krijg je 3x 10ml waar je in principe ook een half jaar mee kunt doen. 

De producten kunnen online worden gekocht bij Nefera.com

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *