OCC Lip Tar

By Frieda woensdag, april 27, 2016 0 , , , Permalink 1

Het merk OCC staat voor Obsessive Compulsive Cosmetics en is een merk dat 100% vegan en cruelty free is. Ik had deze OCC Lip Tar al een tijdje in huis maar vond de kleur te oranje en ik ben geen fan van oranje lippen. Hoewel deze kleur oranje van OCC best wel oké is, is Koningsdag toch wel de enige dag in het hele jaar dat ik hem draag. Gelukkig heeft OCC nog veel meer kleuren in het assortiment die ik wel erg mooi vind. 

OCC Lip Tar.

OCC Lip Tar

Dit is de oranje kleur op mijn lippen en deze heet Grandma. Deze lipgloss komt in een tubetje van 10ml en daarbij zit een klein lippenseel om de lipgloss mee aan te brengen.

OCC Lip Tar

Photo by OCC

In totaal zijn er 26 kleuren die allemaal sterk gepigmenteerd zijn. Naast dat ze vegan en cruelty free zijn bevatten ze ook geen parabenen en agressieve conserveermiddelen. De lipgloss bevat pepermuntolie (dat je heel licht ruikt) en vitamine E om je lippen zacht te houden.  

Conclusie.

Deze kleur is dan niet zo mijn ding (behalve vandaag op Koningsdag), maar de lipgloss zelf vind ik best prettig. De lipgloss plakt niet, blijft best lang zitten en voelt comfortabel aan op je lippen. Omdat de lipgloss vloeibaar is zijn de verschillende kleuren prima te mengen tot een nieuwe en andere kleur. Je voelt dat er olie in de gloss zit en daarom moet je wel oppassen dat de lipgloss niet buiten de lijntjes glijdt, met het penseeltjes kan je het wel preciezer aanbrengen, je moet alleen niet teveel lipgloss gebruiken voor een mooi resultaat. Ook is het zo wanneer je de lipgloss een tijdje niet gebruikt het pigment los komt van de olie, schud dan goed om alles weer te mengen met elkaar.

Wat vind jij van oranje lipgloss? Let me know XO.

OCC Lip Tar met penseeltje is te koop bij shopping-district voor $ 16,00 (10ml).

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *