Moroccanoil Color Complete

We kennen waarschijnlijk allemaal wel de Moroccanoil Treatment, het allereerste product van Moroccanoil, een haarolie met arganolie dat ook wel het vloeibare goud uit Marokko wordt genoemd. Inmiddels is het merk al heel wat producten verder, afgelopen september is er een hele nieuwe collectie uitgekomen, de Moroccanoil Color Complete Collection. Met deze collectie zet Moroccanoil een unieke stap in het kleuruniversum, met een revolutionair 360-graden verzorgingssysteem die begint met de ChromaTech Service in de salon en producten voor thuis om je kleur te onderhouden, verstevigen en beschermen. 

Een bijzonder moment voor het merk om nu met deze nieuwe collectie te komen, want dit jaar bestaat Moroccanoil 10 jaar. Met de Color Complete Collection is de tijd dat je moest kiezen tussen gezond haar of een intense en levendige kleur eindelijk verleden tijd!Moroccanoil Color Complete

 

Moroccanoil Color Complete

Moroccanoil Color CompleteVorige week was ik bij het persevent in Amsterdam voor alle ins en outs omtrent deze nieuwe collectie. Voor mij een hele interessante collectie omdat ik mijn haar niet heel lief behandel en liever als blondine door het leven ga terwijl ik een brunette ben. In Amerika kan je het revolutionair 360-graden verzorgingssysteem al een tijdje gebruiken en nu gaat Moroccanoil ook de Europese markt op met deze 5 verschillende producten. Waarvan 2 producten alleen voor gebruik in de salon zijn en 3 producten waarmee je je haar thuis verder kunt verzorgen. 

Moroccanoil Color Complete.Moroccanoil Color Complete

Color Complete omvat een complete routine van producten, zowel voor de salonbehandeling als voor thuisgebruik. Hiermee pakt Moroccanoil kleurdegradatie, kleurveranderingen en kleurvervaging aan. 

Deze baanbrekende kleurverzorgingsroutine is de eerste in zijn soort met geavanceerde gepatenteerde technologieën om alle dagelijkse invloeden van kleurverlies aan te pakken – waaronder synthetische schade, mechanische schade, en invloeden van oxidatie en warmtestyling; allemaal factoren die de intensiteit en sprankeling van gekleurd haar kunnen beïnvloeden.

Voortbordurend op de expertise van met arganolie verrijkte formules, introduceert Moroccanoil met Color Complete nu voor het eerst een nieuwe, exclusieve technologie: ArganID™. Deze technologie bevat een afgiftesysteem waardoor de arganolie diep in de cortex wordt opgenomen en het haar tegelijkertijd wordt verzegeld en hersteld. Deze technologie, die is verwerkt in alle vijf producten binnen Color Complete, sluit als laatste stap de haarschubben voor een optimale kleuropname.

Voor professioneel gebruik in salons.Moroccanoil Color Complete

 

 

De baanbrekende Moroccanoil Color Complete routine start in de salon met professionele behandelingen die in perfecte synergie samenwerken voor een maximale kleuropname en -behoud:

STAP 1:  Moroccanoil ChromaTech PRIME
De eerste stap van de salonbehandeling is ChromaTech PRIME, die de kleurafgifte bevordert en de porositeit egaliseert voor een meer gelijkmatig resultaat. Hierbij wordt ook op milde wijze de hoofdhuid gekalmeerd om het onprettige gevoel te verminderen dat tijdens een kleurbehandeling kan ontstaan.

STAP 2:  Moroccanoil ChromaTech POST
Na de kleurbehandeling is ChromaTech POST een essentiële stap om de kleur in te sluiten voor een optimaal kleurbehoud op lange termijn, zowel door synthetisch als mechanisch herstel. Deze belangrijke nazorgbehandeling sluit de kleur beter in het haar door middel van gepatenteerde COLORLINK technologie. Deze technologie helpt crosslinks te creëren die door de gehele keratinestructuur van het haar lopen, die kleur insluiten en tegelijkertijd een beschermend laagje over het haar vormen om kleurverlies te voorkomen.

Voor de thuisbehandeling.

Om het resultaat van de professionele behandeling te verlengen, kun je de routine thuis eenvoudig voortzetten om de kleur te behouden, te ondersteunen en te beschermen.

STAPPEN 3 & 4: Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner | per stuk 250ml € 29,80 
Als een onmisbaar onderdeel van de Color Complete routine voor thuisgebruik, bevatten de Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner eveneens de exclusieve COLORLINK™ technologie, die voortdurend het haar repareert en herstelt na kleurbehandelingen. Het krachtige duo werkt in synergie om intense voeding te geven en de haarkwaliteit te verbeteren, voor een superieur resultaat qua kleurbehoud. 

STAP 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray | 160ml € 33,90
Ten slotte, voor een maximale preventie van kleurvervaging en vergeling/vale uitstraling, werkt de Moroccanoil Protect & Prevent Spray als een leave-in conditioner en beschermer, waardoor de vrije radicalen geneutraliseerd worden die door luchtvervuiling en andere schadelijke omgevingsinvloeden ontstaan, terwijl de schadelijke UV-straling wordt geabsorbeerd. Bij elk gebruik wordt het haar verrijkt met een stralende glans en een kleur die fris en helder blijft.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIEËN: 
Door twee revolutionaire gepatenteerde, nieuwe technologieën toe te voegen, ArganID™ en COLORLINK™, begint de Moroccanoil Color Complete verzorgingsroutine eerst in de salon om vervolgens thuis voort te zetten om de haarintegriteit te corrigeren en te beschermen voor een maximale kleurbescherming en -behoud:

ArganID
Toegevoegd aan alle vijf producten van de Moroccanoil Color Complete Collection, bestaat deze exclusieve technologie uit een baanbrekend micro-ingekapseld arganolie-afgiftesysteem om beschadigd, gekleurd haar te herstellen:  

  • Positief geladen microdeeltjes – die het unieke vermogen hebben om 99,6 procent arganolie te kunnen bevatten – worden aangetrokken naar negatief geladen haarvezels, waardoor de microcapsules diep in de haarcortex worden opgenomen.
  • Het resultaat: elke beschadigde haarvezel wordt van binnenuit hersteld waardoor een meer gelijkmatige kleurverspreiding ontstaat, terwijl de kleur wordt ingesloten voor een langhoudende helderheid en bescherming tegen kleurvervaging.

COLORLINK™ 
Zowel verwerkt in de salonbehandeling ChromaTech POST als in de Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner, bestaat deze krachtige technologie uit drie zeer doelgerichte actieve stoffen, die zowel mechanisch als synthetisch elke haarvezel afzonderlijk versterken en herstellen voor een geavanceerd kleurbehoud.

 

Conclusie.Moroccanoil Color Complete

 

Een hele interessante collectie, het enige nadeel is dat je alleen aan de 3 producten voor thuis niet zoveel hebt, je moet ook echt de twee producten gebruiken in de salon. Dat betekent een salon in de buurt zoeken die deze complete behandeling aanbiedt. Nu woon ik zelf niet in een stad, maar als jij wel in de stad woont en je kleurt je haar dan heb ik hieronder een lijst toegevoegd met gecertificeerde Moroccanoil Salons die deze behandeling aanbieden. 

Ik denk dat de Complete Color behandeling heel goed voor mij kan werken, en dat het mijn blonde lokken gezond en glanzend kan houden. Mijn kleur loopt na een aantal weken altijd weer terug bij mijn wortels, iets wat deze collectie misschien kan voorkomen. Nu maar hopen dat ze de salons die dit gebruiken nog wat verder gaan uitbreiden in de toekomst. 

 
Salon Adres Plaats
Salon Bliss Torenstraat 16
2513 BS
s-Gravenhage
Glam Hair and Fashion Pieterman 7
1131 PW
Volendam
Frisco Cornelis Anthoniszstraat 40
1071 VW
Amsterdam
Rob & Robin Mens Doelenstraat 10
1811 KZ
Alkmaar
Monroe’s Hairstudio Ridderkerk Koninginneweg 79
2982 AH
Ridderkerk
E-hair Drienerstraat 22
7551 HH
Hengelo
Hairglam Speerdistelstraat 38
1031 JR
Amsterdam
Ray van den Berg kappers Hilbersplein 27-29
1944 RB
Beverwijk
The Color Van Woustraat 121-H
1074 AH
Amsterdam
Salon Backstage Binnenrotte 121
3011 HB
Rotterdam

Moroccanoil Color Complete is verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons, geselecteerde filialen van De Bijenkorf, Hudson’s Bay en op moroccanoil.com/nl

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen. 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *