Nutree Brazilian Bottox Expert

Weer een blogpost over een haarproduct? Ja, maar voorlopig de laatste, beloofd. Ik takel mijn haar behoorlijk toe door mijn haar van donker naar blond te verven. Blond haar lijkt al snel droog en beschadigd en ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe haarproducten die veel goeds beloven. Laatst had ik het over een gehele nieuwe collectie haarverzorging van Karine Jackson in samenwerking met Beauty Kitchen, speciaal voor degene die houden van 100% natuurlijk haarproducten. Daarna kwam er een nieuwe collectie voorbij van Moroccanoil, speciaal voor gekleurd haar maar dat alleen nut heeft als je ook de behandeling in de salon ondergaat.

Vandaag ga ik het hebben over een product dat vooral ideaal is voor vrouwen met chemisch behandeld haar en dat daardoor verzwakt is. Na het Brazilian Bottox Expert masker is je haar gladder en zachter met een prachtige glans. 

Heel eerlijk had ik nog nooit van Nutree Professional en Brazilian Bottox Expert gehoord. De Nutree Professional is een 100% Braziliaans bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele cosmetica en zich richt op het helpen van de reguliere vrouw met prachtig uitziend haar. Hoe doen ze dat? Door innovatieve producten, rijke formules in voedingsstoffen op basis van Braziliaanse natuurlijke extracten aan te bieden, die niet alleen ongelooflijke resultaten opleveren, maar ook een echte transformatie.

De professionele producten zijn exclusief voor salons en schoonheidsprofessionals, ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en de beste technologie die de cosmetica-industrie kan bieden. Ook hebben ze uitstekende thuiszorgproducten beschikbaar voor het grote publiek. Het merk heeft de internationale aanwezigheid die momenteel wordt verspreid in meer dan 40 landen, goedgekeurd en erkend door Top Beauty Professionals in de wereld.

Nutree Brazilian Bottox Expert.

Nutree Brazilian Bottox Expert

De 3 belangrijkste ingrediënten.

  • Amandel olie: geeft je haar een gigantische boost. Het bevat vitamine A, B, D en E en zorgt voor dik en glanzend haar. Dringt diep in het haar en geeft gehydrateerde lokken.
  • Marine Collageen: het ingrediënt voor silky en zacht haar.
  • Glutamine: is essentieel bij haaropbouw en haargroei.

Hoe te gebruiken. 

  1. Was je haar met een anti-residue shampoo die je haren ontdoet van alle haarproducten en goed schoon maakt.
  2. Föhn je haar helemaal droog.
  3. Verdeel je haar het liefst in 6 delen en breng het masker in.
  4. Laat het masker 30 tot 40 minuten intrekken.
  5. Was je haar opnieuw.
  6. Föhn je haar droog met een ronde borstel.
  7. Stijl je haar eventueel met een stijltang.

Conslusie.Nutree Brazilian Bottox Expert

 

Het masker heeft een sterke geur dat ruikt naar bubble gum. Ik heb van nature slag in mijn haar en met een föhnborstel krijg ik het altijd mooi glad. In combinatie met de Brazilian Bottox Expert gaat dit nog gemakkelijker. Mijn haar voelt zijdezacht tot in de punten en heeft een gezonde glans. Je moet er wel even de tijd voor nemen, je moet je haren na het wassen eerst helemaal droog föhnen omdat het masker op droog haar moet worden aangebracht. Daarna laat je het masker 30 tot 40 minuten intrekken voordat je het weer uitspoelt. Het is dus geen masker die je even snel onder de douche in je haar doet. 

Voor mij is een masker 1x in de week een must om mijn blonde lokken gezond te houden. Dit masker zorgt er voor dat mijn haar niet gaat pluizen en dat het er glanzend en gehydrateerd uitziet. Het masker is geschikt voor alle haartypes. De formule is behoorlijk dik, dus als je dun haar hebt zou ik iets minder gebruiken of alleen in de punten. 

Ook is er speciaal voor blond haar een Bottox Expert masker, om het platinum effect te behouden zonder een gele gloed. 

Kijk voor meer informatie http://bottoxexpert.nutreecosmetics.com/

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen. 

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *