Maybelline Total Temptation Mascara

Ik vind het fijn om high-end mascara’s af te wisselen met de iets goedkopere merken zoals Maybelline. Soms zit er bij de drogist een fantastische mascara tussen die bijna niet onder doet voor de duurdere merken.

Maybelline introduceert dit jaar haar meest verleidelijke mascara ooit, de Total Temptation Mascara. Een mascara die zorgt voor nog meer volume, nog meer lengte en die de wimpers geconditioneerd laat aanvoelen. De formule is romig en verrijkt met kokos extract.

Maybelline Total Temptation Mascara.

Maybelline Total Temptation Mascara

Maybelline Total Temptation Mascara

Maybelline Total Temptation Mascara

Maybelline Total Temptation MascaraDe verpakking is dit keer heel anders dan je gewend bent van Maybelline. De meeste Maybelline mascara’s zitten in een grote ronde tube met puntige dop. Het borsteltje is middelgroot. De zwarte kant van de dop is plat zodat je iets meer grip hebt bij het aanbrengen. 

Conclusie.

De formule is heel gemakkelijk er af te halen met een gezichtsreiniger, dat vind ik een groot pluspunt. De BADgal BANG mascara van Benefit bijvoorbeeld vind ik geweldig, maar het verwijderen gaat moeizaam. De nieuwe Maybelline mascara is mooi op te bouwen, je wimperharen gaan niet klonten en blijven zacht aanvoelen. Op de foto heb ik maar liefst 3 lagen aangebracht en mijn wimperharen blijven mooi gescheiden van elkaar. Hele volle wimpers krijg ik niet met deze mascara, ook geeft hij na een paar uur een beetje af net onder mijn wenkbrauwbot. 

Nu heb ik dankzij het gebruik van een wimperserum volle wimpers van mijzelf, wanneer je korte en dunne wimpers hebt is het verstandig om de waterproof variant van de Total Temptation te gebruiken. Door de zachte formule houdt het anders minder goed de krul vast en zakken je wimpers een beetje in.

Tip voor het aanbrengen van meerdere lagen; laat de mascara niet helemaal opdrogen tussen de lagen, maar breng de volgende laag aan terwijl de wimpers nog een beetje plakken. 

Te koop bij Bol.com voor € 9,59. 

XO Frieda.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *