Makeup Revolution Golden Sugar Palette

By Frieda dinsdag, mei 5, 2015 0 , , , Permalink 1

Ik heb een tijdje geleden de pan geraakt van mijn geliefde Nars Orgasm blush en sinds een paar dagen is er echt niets meer van over. Van het merk Makeup Revolution had ik nog een mooi blush palette in de kast liggen dus in plaats van dat ik direct weer mijn vertrouwde Nars blush aanschafte vond ik dit een mooie timing om het palette uitgebreid te testen. Het Makeup Revolution Golden Sugar Palette is een blush en contour palette met 8 verschillende kleuren en bevat blush, highlighter en bronzer in één.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar.

akeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Alle paletten van Makeup Revolution hebben een handige grote spiegel, like!

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden SugarHet blush palette komt binnen in een zwart doosje met gouden letters zoals alle paletten van Makeup Revolution.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden SugarOp de achterkant van het kartonnen doosje staan de kleuren afgebeeld die in het palette zitten en deze komen aardig overeen.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden SugarHet palette zelf is ook zwart met gouden letters, lekker dun (dus makkelijk mee te nemen in je handtas of op reis) en oogt chique.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

De kleuren in dit palette zijn echt heel mooi! Op de bovenste rij zit een koele highlighter, daarna een zachtroze lichte blush (zou ook als highlighter gebruikt kunnen worden), een iets donkerder blush met een shimmer er in en als laatste een bronzer met een warme shimmer voor een sunkissed effect. Op de onderste rij is de eerste een warmere en wat natuurlijker highlighter, daarna twee bronzers ook weer met een shimmer en als laatste een matte bronzer waar je goed mee kunt contouren.

Resultaat.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden SugarIk vind de shimmers en highlighters erg mooi in dit palette wel vind ik het lastig te bepalen wat nu een highlighter of blush is omdat er in bijna alle kleuren veel shimmer zit, ik denk ook dat de meeste kleuren in dit palette als highlighter en blush gebruikt kunnen worden. Wanneer je niet teveel glans op je gezicht wilt zou ik dit palette alleen gebruiken als highlighter en niet als blush vanwege de vele shimmers, de matte bronzer is in ieder geval fijn om je gezicht te contouren. Op de foto heb ik  de koele highlighter en donkere blush van de bovenste rij gebruikt en van de onderste rij de matte bronzer als contour. De pigmentatie is prima van alle kleuren en voor een dit chique ogende palette betaal je maar een zacht prijsje.

De Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar is te koop bij Make-up Musthaves voor € 7,99 (13 gram).

Wat vind jij van dit palette? Let me know XO. 

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *