CATRICE The Dewy Routine

De populaire ‘dewy look’ is overal zichtbaar: op de rode loper, bij de internationale modeshows en op social media. Deze trendy make-uptrend, geïnspireerd op een huid die glanst als frisse ochtenddauw, is inmiddels wereldwijd doorgedrongen tot de dagelijkse beauty routine. De Limited Edition “THE.DEWY.ROUTINE.” by CATRICE heeft de perfecte producten voor een gezonde, glanzende teint, op elk moment van de dag. Morning Dew, Sunkissed Dew en Midnight Dew – drie looks met drops, poeder en een stick. De collectie biedt daarnaast twee professionele kwasten voor het aanbrengen van de verschillende texturen. Voor een Dewy Look – de hele dag lang!

CATRICE The Dewy Routine.

The Dew Maximizer Consumentenadviesprijs € 4,59.

24/7 Dewy met bijpassende highlighter sticks: begin de dag met een frisse glans, in de middag krijgt de huid een zomerse touch en in de avond schitter je met een holo glow. Elke stick geeft een prachtig dewy glanseffect. Gemakkelijk mee te nemen in je tas. 

Catrice The Dew Maximizer C01

Catrice The Dew Maximizer C01

Catrice The Dew Maximizer C02

Catrice The Dew Maximizer C02.

Catrice The Dew Maximizer C03

Catrice The Dew Maximizer C03.

The Dewy Drops Consumentenadviesprijs € 4,59.

Drie vloeibare highlighter texturen met dewy effecten, geschikt voor specifieke momenten van de dag: helder voor de ochtend, sunkissed voor de middag en met een intense holo glans voor de avond. Ze kunnen solo of gemengd met een foundation worden gebruikt.

Catrice The Dewy Drops C01

Catrice The Dewy Drops C01.Catrice The Dewy Drops C02

Catrice The Dewy Drops C02.Catrice The Dewy Drops C03

Catrice The Dewy Drops C03.

The Dewy Powder Consumentenadviesprijs € 4,59.

Ultra-fijne gezichtspoeders in drie versies voor een dewy look: een zachte glow voor de ochtend, een zomers gebruinde glans voor de middag en met sterke holografische effecten voor de avond.

Catrice The Dewy Powder C01

Catrice The Dewy Powder C01.Catrice The Dewy Powder C02

Catrice The Dewy Powder C02.Catrice The Dewy Powder C03

Catrice The Dewy Powder C03.

Foundation & Primer Brush Consumentenadviesprijs € 5,59.

Speciale kwast voor het aanbrengen van primer en vloeibare make-uptexturen. Ideaal om gericht of all-over te gebruiken. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.Catrice The Dewy Foundation & Primer Brush

Catrice The Dewy Foundation & Primer Brush.

Precision Brush Consumentenadviesprijs € 4,59.

Premium kwast met een specifieke vorm voor het zeer gericht aanbrengen van accenten met verschillende texturen. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.Catrice The Dewy Precision Brush

Catrice The Dewy Precision Brush.

CATRICE The Dewy Routine is een Limited Edition en verkrijgbaar van midden juni tot eind juli 2018.

XO Frieda.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *