10 Beauty Hacks Die Elke Vrouw Moet Weten

Wij vrouwen kennen allemaal wel een aantal slimme beauty trucjes om onze schoonheid kracht bij te zetten, maar sommige trucjes zijn zo geniaal die moet elke vrouw weten. Ow ja graag gedaan ;).

10 Beauty Hacks Die Elke Vrouw Moet Weten.

Beauty Hacks

1. Voorkom blaren in je schoenen met deodorant.

Om blaren te voorkomen in je mooie nieuwe pumps, breng deodorant aan op je hakken of op plekken waar jij snel blaren krijgt, dit voorkomt wrijving in je schoen.

Beauty Hacks

2. Witte nagellak als basis.

Wanneer je eerst een laag witte nagellak aanbrengt als basis zal je zien dat de kleur die je daarna aanbrengt er echt uit knalt.

3. Wit oogpotlood als oogschaduw basis.

Dit zelfde trucje werkt ook op je oogleden, breng over je gehele ooglid wit oogpotlood aan en breng dan je oogschaduw aan, de kleur is nu veel intenser.  

4. Griekse yoghurt voor je pukkel.

Af en toe duikt er eentje op vanuit het niets, een pukkel! Smeer Griekse yoghurt op de pukkel (wanneer je niet meer de deur uit hoeft), Griekse yoghurt bevat melkzuur dat exfolieert de huid en de probiotica in de yoghurt gaat bacteriën tegen, deze combinatie laat je pukkel sneller verdwijnen. 

Beauty Hacks

5. Kokosolie als oog make-up remover.

Masseer kokosolie over je oogleden en wimpers en verwijder dit vervolgens met een watje, zelfs waterproof mascara gaat er gemakkelijk af met kokosolie. Kokosolie is heel zacht voor je huid, het is wel vettig maar verstopt je huid niet.  

6. Oogpotlood verhitten voor een intense eyeliner.

Verwarm het puntje van je oogpotlood voor 1-2 seconden met een aansteker, laat het voor ca. 15 seconden afkoelen, je oogpotlood blijft beter zitten en is veel intenser van kleur.

 7. Wattenstaafje met vaseline voor een strakke eyeliner.

Geen nood wanneer je eyeliner niet zo strak is dan je had gewild, door een klein beetje vaseline op een wattenstaafje te doen maak je de rommelige randen zo weer recht.

Beauty Hacks

8. Verwijder permanent zweetplekken in je kleding.

Knijp wat citroensap op de zweetplekken van je kleding voordat je het in de wasmachine stopt om ze permanent te verwijderen.

9. Verwijder make-up vlekken in je kleding met scheerschuim.

Wanneer er een make-up vlek op je bovenkleding komt met uitkleden, doe dan eerst wat scheerschuim op de vlek voordat je de kleding in de wasmachine gooit.  

Beauty Hacks

10. Haarspeld op de juiste manier gebruiken.

Waarschijnlijk gebruik je altijd de gladde kant van de haarspeld tegen je huid, maar dit moet juist andersom. De golvende kant van de haarspeld moet juist naar beneden gericht worden en is speciaal ontworpen om meer grip op het haar te hebben, de gladde kant is bedoeld om het haar naar beneden te duwen richting de golvende kant.

Wat vind jij van deze Beauty Hacks? Persoonlijk vind ik het absurd dat ik nummer 10 nooit eerder heb geweten, het is ook eigenlijk heel logisch, ook zou ik willen dat ik de eerste Beauty Hack eerder had geweten in mijn leven, dat had me een hoop blaren en zere voeten bespaard! 

Welke Beauty Hack spreekt jou het meeste aan? Let me know XO. 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *