Ladival voor Kinderen

Vandaag is het de dag van de zonnebrand. Sta vandaag even stil hoe belangrijk het is wat je smeert en wat de gevaren zijn als je niet smeert.

BESCHERM WIE JE LIEF HEBT
Ladival, het merk dat bekend staat om zonbescherming zonder onnodige ingrediënten, brengt vandaag in Nederland vernieuwde zonnebrandcrèmes op de markt. Speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare kinderhuid. Verbranding in de kinderjaren verhoogt de kans op huidkanker op latere leeftijd. Kinderen mogen simpelweg niet verbranden. De kinderhuid is extra gevoelig en daarom biedt Ladival voor Kinderen drievoudige bescherming tegen UV-A, UV-B en IR-A straling. De formulering is extra watervast, bevat geen parfum, parabenen, conserveringsmiddelen, emulgatoren en kleurstoffen. Daardoor tevens geschikt voor kindjes met eczeem. 

LADIVAL VOOR KINDERENLadival voor KinderenHet assortiment bestaat uit tubes zonnebrandcrème speciaal voor het gezichtje, flacons met zonnebrand lotion voor het lijfje en zonnebrand sprays om even snel de kindjes bij te kunnen sprayen tijdens het spelen. De producten zijn verkrijgbaar in SPF30 en SPF50 en extreem watervast. De producten beschermen, verzorgen en door de zachte formulering zelfs geschikt voor kindjes met eczeem.

SAMEN SMEREN
Ladival maakt zich jaarlijks sterk om kinderen het belang van zonbescherming bij te brengen. Dit doen ze door middel van de scholencampagne Samen Smeren. Lespakketten, gratis zonnebrandcrèmes voor scholen, animatievideo’s en online games met mascottes Brom & Brul maken de jongste schoolgaande kinderen bewust van de zon. Dit jaar zijn ook alle lesmaterialen (waaronder prentenboekjes, kleurplaten, maskers) te downloaden voor thuisgebruik zodat ouders zelf met het zon thema aan de slag kunnen.
www.samensmeren.nl.

OVER LADIVAL
Ladival is een Duits zonbeschermingsmerk dat verkrijgbaar is in heel Europa. Ladival kiest er bewust voor om geen conserveringsmiddelen, emulgatoren, kleurstoffen of parfums te gebruiken. Zuivere zonbescherming, noemen ze dat. Ladival is dermatologisch getest, biedt bewezen bescherming en wordt aanbevolen door dermatologen.

ZAKENVRIEND VAN KWF
Als ‘zakenvriend van KWF Kankerbestrijding’ is Ladival actief in de strijd tegen huidkanker en doneert maandelijks geld voor onderzoek. Onlangs hebben de partijen gezamenlijk films opgenomen over het thema zon, die binnenkort te zien zullen zijn.

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJSLadival voor Kinderen
‘Ladival voor de Kinderhuid’ is verkrijgbaar bij Etos, DA/DIO en Bol.com. Advies verkoop prijzen vanaf € 8,49. Meer informatie op www.ladival.nl.

XO Frieda.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *