HUGO BOSS Bottled Infinite

Vaderdag komt eraan en het is voor vaders nu éénmaal moeilijker shoppen dan voor moeders. Misschien is het wel tijd voor je vader om te switchen naar een ander geurtje, iets dat wat meer charisma heeft.

Ik draag zelf heel graag het parfum Hugo Boss The Scent For Her. Normaal gesproken draag ik graag de wat zwaardere luchtjes, maar dit is één van de ‘lichtere” geurtjes die ik erg lekker vind.

Nog beter is het wanneer manlief dan ook voor een Hugo Boss geurtje gaat. BOSS BOTTLED Infinite is de nieuwste herengeur van Hugo Boss en is het eerste parfum dat gebruik maakt van ‘diamanttechnologie’, die de hart- en topnoten langer vasthoudt op de huid en de initiële signatuur van de geur helpt te handhaven.

HUGO BOSS Bottled Infinite

HUGO BOSS Bottled Infinite

Boss Bottled Infinite opent met een verfrissende, stralende noot van mandarijn en appel, gekruid met een hint van kaneel en salie. Warme, aromatische noten van patchoeli, rozemarijn en lavendel komen samen in het mannelijke hart. Het rijke olijfhout, gecombineerd met sandelhout, creëert een zachte maar diepe basisnoot, die zich harmonieus ontvouwt op de huid.

BOSS BOTTLED Infinite’s flacon design belichaamt het charisma en zelfvertrouwen van de persoon die het draagt. Ontworpen met een diepe oceaanblauwe ‘juice’, heeft de flacon als finish een sophisticated donkermetalen dop; natuurlijke tinten die hem eraan helpen herinneren zich met zichzelf en zijn omgeving te verbinden.

Dit is een heel mannelijk EdP, precies zoals een man moet ruiken. De geur blijf je lang ruiken zoals dat natuurlijk hoort bij een EdP. Als laatste informatie nog even de noten:

Topnoten: Appel, Mandarijn & Kaneel.
Hartnoten: Patchouli, Rozemarijn & Lavendel.
Basisnoten: Olijfhout & Sandelhout.

De nieuwste parfum van Hugo Boss, HUGO BOSS Bottled Infinite, is verkrijgbaar bij Parfumerie.nl (100ml € 70,95).

Fijne Vaderdag, XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *