Cool Father’s Day Gifts

Moeders hebben de buit al binnen en binnenkort zijn het de vaders die verwend worden. Zondag 21 juni is het vaderdag, natuurlijk wil jij dan met Cool Father’s Day Gifts aankomen en niet met de zoveelste cadeaubon of paar sokken. 

Speciaal voor alle vaders heb ik een lijst samengesteld met super leuke en coole cadeaus, voor elke vader wat wils. Cool Father’s Day Gifts! 
 

Gift Guide

Rutte Celery Gin

Rutte Celery Gin

 

Deze prijswinnende gin van de distillateurs van Rutte heeft een goede balans tussen zijn smaak en aroma’s van jeneverbes en selderij door hem goed fris te houden dankzij de toevoeging van munt en peterselie. 

Boretti Tonello bbq

Boretti Tonello bbq

Het grillen van vlees blijft toch een mannending. Deze houtskool barbecue heeft een handig compact formaat en kan je overal mee naar toe nemen. 

Dad Slipper

Nordstrom Dad Slipper

Ideaal voor in huis deze pantoffels met de tekst Best Dad. Niets is zo fijn als thuiskomen en warme, comfortabele pantoffels aan te kunnen trekken. 

Timberland Suitcase

Timberland Suitcase

Hoe stoer is deze koffer! Ook verkrijgbaar in een set van 3 koffers. Hardcover en 4 spinner wieltjes zodat hij handig te manoeuvreren is. 

Citizen Men’s Eco-Drive Chrono Watch

 

Citizen Men's Eco-Drive Chrono Watch

Beauty en technologie, Citizen weet dat als geen ander te combineren. Naast een functionele functie maakt het een outfit ook helemaal af. Bij Citizen kan je kiezen uit verschillende wijzerplaten en bandjes zoals leer, siliconen en roestvrij staal.

XO Frieda 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *