GlamGlow Youthmud Review

By Frieda dinsdag, november 25, 2014 0 , , , Permalink 1

GlamGlow! Bekroond met vele awards en favoriet onder de celebs. Een super sexy huid in 10 minuten. Tijd voor een review.

Mijn verwachtingen van een gezichtsmasker zijn altijd enorm hoog, vaak te hoog, meestal voldoet een gezichtsmasker daarom ook niet aan mijn verwachtingen. Van de Glamglow YouthMud had ik ook hoge verwachtingen en eindelijk heb ik een masker gevonden dat aan al mijn hoge eisen voldoet!

Het masker heet voluit: Glamglow YouthMud Tinglexfoliate Treatment Masque Exfoliant Jeunesse

Original photo instagram @glamglowmud

Original photo instagram @glamglowmud

Er zijn inmiddels 4 varianten van dit masker en ik heb de originele getest, waar alles mee is begonnen zeg maar (de zwarte pot met de zilveren letters). Ook is er naast deze 4 maskers nog een oogmasker van Glamglow. De verpakking is lichtelijk hysterisch, maar ik, als hysterische Amerika fan, houd er van! De verpakking aan de buiten- en binnenkant is op en top glamour. Love it!

Dit masker is in 2010 exclusief en voor professioneel gebruik ontworpen voor Hollywood sterren en een jaar later is dit masker ook beschikbaar voor retail. Inmiddels heeft dit merk in Amerika al verschillende awards gewonnen. Op social media is er zelfs een hashtag speciaal voor Glamglow fans #GLAMaholics.

Het masker is bedoeld als een “instant camera ready” behandeling. Fijn! Zelf doe ik modellenwerk, wat is er nu fijner voordat je naar een shoot gaat dat je gezicht al “camera ready” is :)! Het zorgt voor verfijnde poriën, vervaagt oneffenheden, vermindert lijntjes en, niet geheel onbelangrijk, het zorgt voor een glans die volgens Glamglow dagen aan blijft houden.

Foto 11-10-14 16 08 07Zodra je de verpakking open doet lachen de woorden “Hello Sexy” je tegemoet! Sweet!

Foto 11-10-14 20 05 21Ook de pot heeft een mooie glamour uitstraling!

Foto 11-10-14 20 40 13Het masker is als grijze modder met stukjes. Die stukjes zijn trouwens groene thee blaadjes.

Foto 12-10-14 14 21 38De ingrediënten zijn ongelooflijk.

De 3 belangrijkste; Green Tea Leaf, Volcanic Rock en French Sea Clay. Wat het doet;

  • Green Tea Leaf verheldert de teint en beschermt tegen vrije radicalen.
  • Volcanic Rock ontgift en ontwaakt de huid met verhogen van de bloedsomloop.
  • French Sea Clay absorbeert onzuiverheden en giftige stoffen, ook helpt het lijntjes te verminderen.

Ik houd van veel resultaat met een minimale inzet (wie niet?) Dit masker smeer je in een dun laagje op je schone huid. Je laat het 10 minuten zitten en daarna spoel je het, in ronddraaiende bewegingen (exfoliëren), met warm water er weer af. Zo gepiept dus.

IMG_02

Het #glamglow masker is bijna opgedroogd.

Het masker smeert wat lastig uit door de stukjes die er in zitten. Na een paar tellen voel je je huid flink tintelen, zeg maar gerust een branderig gevoel. Best heftig, maar ik krijg hierdoor in ieder geval het idee dat het werkt en dat er iets gebeurt. Bij mij hield dit branderige gevoel hooguit een paar minuten aan. Na de 10 minuten is het masker hard geworden en kan je het afspoelen. Het exfoliëren tijdens het afspoelen geeft nog even een extra boost, je huid voelt nu echt brandschoon. Ik gebruik dit masker ook graag in de avond, voordat ik naar bed ga, daarna smeer ik mijn huid goed in met nachtcrème. Het advies is dit masker 2x per week te gebruiken.

Glamglow YouthMud is geschikt voor mannen en vrouwen.

Ik ga zeker de andere varianten uitproberen van dit fantastische merk!

Glamglow is te koop bij parfumerie Douglas, het masker YouthMud is verkrijgbaar voor € 49,95 (50ml).

Zou jij dit tintelende gezichtsmasker proberen? Let me know XO.

[ad name=”HTML-3″] 1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *