First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy

First Aid Beauty (oftewel FAB) is in 2009 ontwikkeld en opgericht door de Amerikaanse cosmeticaveteraan Lilli Gordon. Lilli Gordon vond de bestaande producten niet goed genoeg voor haar gevoelige huid en ontwikkelde daarom zelf een lijn met verzorgingsproducten die geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Sommige producten zijn zelfs zo mild dat ze ook geschikt zijn voor een huid met eczeem of acne. Haar verzorgingslijn FAB wordt aangeraden door dermatologen en is vrij van agressieve chemicaliën en ingrediënten die allergie of overgevoeligheid kunnen veroorzaken, waaronder parabenen, alcohol en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Nieuw in het assortiment is de Eye Duty Triple Remedy, een drievoudige oogtreatment voor onder je ogen, deze crème vermindert wallen en donkere kringen, verzorgt en maakt je oogopslag helder.

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy.

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy

De verpakking, mooi, simpel en genoeg informatie.

Eye Duty Triple Remedy

De ingrediënten; de crème zit vol met verjongende ingrediënten. Retinylpalmitaat en GABA ondersteunen de natuurlijke productie van de huid collageen zodat fijne lijntjes en rimpels verminderen. Licorice Root vermindert donkere kringen. Cafeïne verhoogt de bloedtoevoer rond de ogen en vermindert daarmee wallen en Coralline Extract, een rode algen extract, voedt de huid onder je ogen.

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy

Eye Duty Triple Remedy zit in een tube van 10ml.

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy

De tube heeft een roestvrijstalen applicator, dit werkt heerlijk verkoelend en geeft een extra stimulatie onder je ogen.

Eye Duty Triple Remedy

De crème heeft een zacht universeel tintje dat zich aanpast aan je huid, de licht reflecterende pigmenten creëren een helder en jeugdig ogende huid.

First Aid Beauty

Gebruik; knijp voorzichtig in de tube zodat er een klein beetje van de crème uit komt, gebruik tijdens het aanbrengen de applicator en breng de crème met ronddraaiende bewegingen aan van de binnenste naar de buitenste ooghoek.

Conclusie; ik vind dit echt een top product, een oogtreatment met drievoudige werking is natuurlijk perfect, je voelt dat het product je huid een beetje glad strijkt, na het aanbrengen voel je het even tintelen. Omdat de crème getint is werkt het tegelijkertijd als een soort concealer, mijn wallen en fijne lijntjes zijn goed gecamoufleerd. Ook is de crème te gebruiken onder de wenkbrauwen voor een helder effect. De Eye Duty Triple Remedy is heel zuinig in gebruik, je hebt ieder keer maar een klein beetje per oog nodig. Het product met de applicator aanbrengen is erg fijn, het werkt verkoelend en stimulerend, je kunt de crème eerst even in de koelkast leggen voor een extra verkoelend effect.

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy is te koop bij Cosmania.nl of FeelUnique.com voor € 39,00 (10ml).

Is een oogtreatment met drievoudige werking iets voor jou ? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *