Mijn 5 Favoriete Pinterest Accounts

Pinterest is een soort online prikbord waar je je eigen moodboards kunt aanmaken, van Beauty, Fashion en DIY tot aan recepten en interieur, je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel een keer gepind. Pinterest werkt verslavend, ongemerkt zit je veel te lang de nieuwste modetrends en beauty must haves te repinnen of een nieuw moodboard aan te maken met recepten die je echt een keer wilt gaan maken. Op mijn eigen Pinterest account heb ik inmiddels 47 boards en 3911 pins (uuhh dat zijn best wat uurtjes op Pinterest) ik vind vooral mijn boards met recepten handig, daar zit altijd wel wat tussen als ik weer eens inspiratieloos ben wat ik zal koken voor het avondeten. Ook zakelijk is het handig om Pinterest te gebruiken, het kan je naamsbekendheid en traffic naar je website vergroten. Via mijn Pinterest account volg ik natuurlijk ook een aantal accounts, waaronder mijn 5 favoriete Pinterest accounts.  

1. Beautylish

Beautylish

2. Makeup.com

Makeup.com

3. Country Living Magazine

Country Living Magazine

4. Health Magazine

Health Magazine

5. Be Beautiful Angels

BeBeautifulAngels

Zit jij vaak op pinterest? Let me know XO.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *