Schoudertas Bulaggi + Win

Gaat jou vakantiegeld altijd op aan kleding, schoenen en tassen? Ben je van plan dit keer het geld echt voor je geboekte vakantie te bewaren, maar wil je ook tijdens diezelfde vakantie graag met een nieuwe schoudertas over straat (duhh domme vraag)? 

Kijk dan snel mee, want ik geef vandaag een ontzettend mooie en handige tas weg van het merk Bulaggi ter waarde van € 69,95. 

Schoudertas Bulaggi + Win

hobo-schoudertas-nikkie-pastelroze

hobo-schoudertas-nikkie-pastelroze

Deze glimmende hobo schoudertas Nikkie in een mooie pastelroze kleur, is door de elegante lak laag niet te missen. De hobo beschikt over een ruime hoofdcompartiment en drie klein binnenvakje voor persoonlijke items, waarvan één afsluitbaar met rits. De tas sluit met een zilverkleurig rits en heeft aan de voor- en achterzijde een ritsvak. De tas is handig draagbaar aan het elegante kettinghandvat of aan de meegeleverde schouderriem. De afmetingen (breedte x hoogte x diepte) van deze tas zijn 24 x 33 x 12 cm.

 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Volg mij @friedaluth (als je dat nog niet deed ;)) op Instagram.
  • Volg @bulaggi op Instagram.
  • Like de laatste foto van Bulaggi op mijn Instagram feed.
  • Tag een fashionista vriendin in de comments.
  • Alleen Public accounts kunnen mee doen.
  • Open Internationaal
  • Giveaway eindigt op zaterdag 25 mei (einde van de dag) en de winnaar wordt bekent gemaakt onder de Bulaggi foto en op mijn Instagram Stories. 

Heb je niet gewonnen maar spreken de tassen van Bulaggi je wel aan, dan kan je tot eind mei nog gebruik maken van de code BUL-25 zodat je 25% korting krijgt bij je online bestelling. De glimmende Hobo schoudertas Nikkie is ook verkrijgbaar in pastelblauw en limoen.

Succes, XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *