Een nachtje weg in stijl bij De Havixhorst

Een tijdje terug was ik samen met lieve vriendin en mede blogger Claudia Struijck uitgenodigd om een nachtje te komen logeren bij De Havixhorst. Inclusief een geweldig diner en overheerlijk ontbijt. Het landgoed De Havixhorst ligt in het groene Reestdal waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Het vier sterren chateau hotel De Havixhorst heeft 13 kamers, met ieder een eigen sfeer en inrichting. Het verblijf in dit prachtige hotel is een beleving die je niet snel vergeet, graag vertel ik je meer over een nachtje weg in stijl bij De Havixhorst.

De Havixhorst

De Havixhorst

Wij mochten overnachten in de bruidssuite die zowel klassiek als modern is. Een prachtige grote kamer met een zithoek, een enorme badkamer en een groot luxe bed van topkwaliteit. Deze statige kamer met hoog plafond en grote ramen geeft uitzicht over het slotplein en mooie oprijlaan.

Restaurant De HavixhorstRestaurant De HavixhorstRestaurant De Havixhorst

Restaurant De Havixhorst

Restaurant De Havixhorst

Restaurant De Havixhorst

Restaurant De Havixhorst

In het mooie restaurant, genoten we van een 3-gangen diner inclusief een heerlijk wijnarrangement. De chefkok maakt de gerechten met alleen de beste lokale ingrediënten, groente en fruit van boerderijen en lokaal wild. De kruiden plukt de chefkok uit eigen tuin van het landgoed. Dineren in stijl doe je hier, het restaurant is namelijk erkend door de Michelingids Gault Millau met maar liefst 14 punten, maar ook door Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland. Restaurant De Havixhorst

Restaurant De Havixhorst

Voor het dessert werden we naar de wijnkelder gebracht. Hier rijpen, onder ideale omstandigheden, de geweldige wijnen van de wijnkaart. De lange en smalle wijnkelder wordt ook wel de schatkamer genoemd en is een must-see wanneer je De Havixhorst bezoekt. 

De Havixhorst

Het mooie Châteauhotel is niet alleen geschikt voor een (romantisch) nachtje weg in een historische kamer met luxe bed. Het is ook een prachtige locatie om te trouwen, vergaderen of wandelen door oeroud landschap. Bezoek de beeldentuin van het hotel met meer dan 100 beelden. Voorbij de beeldentuin vind je het idyllische Reestdal, een natuurgebied met heide en hooilanden, de beek De Reest slingert hier door het landschap. 

Kijk voor meer informatie en de omgeving op De Havixhorst

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *