Luxe overnachting in The Market Hotel in hartje Groningen

Voor de verjaardag van mijn vriendinnetje Claudia hadden we een nachtje weg gepland. Zij mocht kiezen waar en als echte Groninger wilde ze graag in haar mooie stad verblijven. Haar wens was dan ook een luxe overnachting in The Market Hotel in hartje Groningen. Op uitnodiging mochten wij een nachtje verblijven in dit nieuwe hotel aan de Grote Markt. De dag nam een luxueuze wending toen we onze intrek namen in een prachtige Superior Room, waar comfort en stijl samensmolten tot een heerlijke overnachting in luxe.

Luxe overnachting

Onze Superior Room, een oase van elegantie en comfort, overtrof alle verwachtingen. Elk detail was doordacht, van het verfijnde decor tot het comfortabele boxspring bed dat uitnodigde tot een diepe, rustgevende slaap. De kamer ademde een sfeer van luxe, wat ons verblijf des te memorabeler maakte. Zie voor een impressie van de kamer mijn reels

Naast het fantastische boxspring bed is er een zitgedeelte, een bureau om aan te werken, een kluisje, koffie- en thee faciliteiten en een mini-koelkast. De open badkamer heeft een regendouche en is volledig af te sluiten van het slaapvertrek. Het toilet is apart. De Superior Rooms hebben allemaal uitzicht op de Grote Markt of de Nieuwe Markt. 

Café Willem Albert

Na een avondje wijnen in een wijnbar en een heerlijk diner bij een Italiaan keerde we terug naar het hotel voor een laatste drankje. Café Willem Albert op de begane grond van het hotel heeft een leuke bar waar het al gezellig druk was. Het assortiment drankjes en attente bediening zorgden voor een plezierige sfeer.

Ontbijt


De volgende ochtend begon met een culinair hoogtepunt: een uitgebreid ontbijt dat al onze zintuigen prikkelde. Het assortiment aan verse producten en de zorgvuldig samengestelde gerechten boden een perfecte start van de dag. 

Wellness

Na het ontbijt daalden we af naar de Wellness, waar een duo massage op ons wachtte. De ontspannende sfeer en vakkundige handen van de masseurs lieten al onze zorgen smelten. Het wellnessgedeelte bood een toevluchtsoord van rust en sereniteit, waardoor we volledig ontspannen de rest van de dag konden doorbrengen.

Conclusie

Al met al was ons verblijf in The Market Hotel in Groningen een onvergetelijke ervaring. Van de gastvrijheid in de bar tot de weelde van de superior room en de verwennerij van het ontbijt en de wellness – elk moment was doordrenkt van comfort en genot. Voor wie op zoek is naar een verfijnde, gastvrije ervaring in Groningen, is The Market Hotel absoluut een aanrader.

Kijk voor meer informatie op The Market Hotel

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *