Bal of gala op de planning? Zo ben je de mooiste versie van jezelf!

Bal of gala op de planning? Zo ben je de mooiste versie van jezelf! Heb je binnenkort een bal of gala op de planning staan, of een aangelegenheid die hierop lijkt? Tijdens zo’n chic evenement wil je natuurlijk de allermooiste versie van jezelf laten zien. En dat is goed mogelijk. Hoe? Lees verder voor onze tips.

Zo ben je de mooiste versie van jezelf!

Sieraden

Sieraden zijn toepasselijk om te dragen naar een bal of gala. Je geeft je look hier namelijk een sierlijke uitstraling mee: precies wat wenselijk is. Pak zelfs behoorlijk uit met de sieraden die je draagt, want ze mogen best opvallen tijdens zo’n evenement. Waar je aan kunt denken? Draag gouden creolen in je oren, die je gezicht laten shinen. Goud is sowieso meer opvallend dan zilver, wat een goede reden vormt om voor deze kleur te kiezen. Ook een gouden ketting staat beeldig, bij vrijwel ieder kledingstuk. Je kunt dit met elkaar combineren, of voor een enkele eyecatcher kiezen.

Outfit

Met alleen de sieraden ben je er natuurlijk nog niet. Er is nog een outfit bij nodig! Begin bij de basis: denk aan mooie lingerie. Of iemand het nu te zien krijgt aan het eind van de avond of niet, je voelt je er in ieder geval zelfverzekerd door. Dat niet alleen: de bovenkleding kan ook mooier zitten als je de juiste onderkleding draagt. Ga voor een pronkstuk van een outfit, zoals een bijzondere jurk of juist een broekpak. Een jumpsuit is tevens passend, of wellicht liever een rok met een fraaie top erbij. Jij weet zelf het best wat je idealiter draagt. Lange jurken en rokken zijn gangbaar bij een bal, en staan doorgaans ook het meest feestelijk. Stel jezelf maar eens voor op de dansvloer, in een zwierende jurk! Verder is een subtiele print of een wat opvallendere kleur een optie in de afwerking, maar ook rustgevend in donkerblauw of diepgroen staat beeldig.

Schoenen

Welke schoenen draag je onder je kleding? Ga idealiter voor een hak. Als je erop kunt lopen en dansen, mag de hak hoog zijn. Mocht je dit moeilijk vinden, dan kun je ook voor een platte schoen kiezen. Het gaat er namelijk vooral om dat je je er comfortabel bij voelt. Kies in ieder geval een nette schoen, zoals een veterschoen of ballerina.

Accessoires

Je kunt je look verder compleet maken met accessoires. Denk aan een riem om je taille te benadrukken. Neem je spullen mee in een bijpassend tasje. En wellicht wil je accessoires kwijt in je haar, zoals een klem of speldje.

Make-up

Neem de tijd voor je make-up! Je kunt bijvoorbeeld bijzondere lippenstift dragen, of juist je ogen netjes opmaken. Vergeet niet om wat blush op de wangen te smeren, en maak de boel af met highlighter. Daarmee spring je direct in het oog.

Uitstraling

We sluiten af met je algehele uitstraling. Zorg dat je er vrolijk en blij uitziet op zo’n belangrijke dag. Ook als je bijvoorbeeld wat stress ervaart – laat het niet op de voorgrond treden. Het zorgt namelijk voor een prachtig totaalplaatje als je zelfverzekerd overkomt. Zo steel je absoluut de show tijdens deze bijzondere avond!

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *