Alissi Brontë natuurlijke cosmetica

By Frieda zaterdag, maart 28, 2020 0 , , Permalink 0

Een tijdje terug kreeg ik een bericht via Instagram van een collega blogger, of ik de huidverzorging van het merk Alissi Brontë wilde testen. We hebben doorgenomen waar mijn huid behoefte aan heeft en naar aanleiding daarvan kreeg ik 3 producten opgestuurd. Daar werd ik meteen blij van. Mooie verpakkingen en bomvol Hyaluronic Acid. Ik kende dit luxe skincare merk nog niet, het is te verkrijgen bij diverse salons.

Deze zomer tik ik de 42 aan, het belangrijkste voor mij is dat huidverzorging anti-aging is en veel hydratatie geeft. Na meerdere huidscan’s te hebben gehad blijkt namelijk dat mijn huid behoorlijk vochtarm is. In de maand februari ben ik met mijn gezin 3 weken in Florida en de Caribbean geweest, dat betekende veel zon, zee en chloorwater. Niet bepaald ingrediënten waar je huid blij van wordt en al helemaal niet voor mijn vochtarme huid. Twee producten gingen mee de koffer in, het derde product kreeg ik later opgestuurd.

Alissi Brontë

Alissi Brontë is prestigieuze, hoogwaardige en wetenschappelijke cosmetica met natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten. Daarnaast 100% gegarandeerd dierproefvrij! Alle producten bevatten essentiële oliën en plantextracten. Alissi Brontë is natuurzuivere cosmetica zonder toevoegingen zoals: minerale oliën, paraffine, parabenen en conserveringsmiddelen. Ongeveer 90% van de producten is “veganproof”.

De producten

Alissi Brontë Purissimo Look Younger Hyaluronic Acid

Alissi Brontë Purissimo Look Younger

Dit serum, met 93% Hyaluronzuur, heeft mijn huid gered tijdens de vakantie en heb ik iedere avond op gedaan voor het slapen. Nu ik weer thuis ben gebruik ik het ook overdag, het is namelijk een ideaal serum voor onder je make-up. Het trekt snel in en lijkt je huid voller te maken. Het is een serum dat je onder je dag- en nachtverzorging draagt. 

Hyaluronzuur

Door de werkwijze en het proces heeft de hyaluronzuur in dit serum een zeer laag moleculair gewicht, dat zorgt dat het perfect in de huid dringt. Het geeft ondersteuning, flexibiliteit en elasticiteit aan de huid. De belangrijkste functie is om water in de cellen te behouden, waardoor de huid intens gehydrateerd wordt en meer volume krijgt. Omdat de moleculen zich vol water zuigen en opzwellen, worden rimpels naar boven geduwd en vullen zo op. Daarnaast dient hyaluronzuur ook als transportmiddel. Het zorgt ervoor dat andere actieve ingrediënten sneller en dieper worden opgenomen door de huid.

Alissi Brontë Purissimo Diamond Hyaluronic Acid

Alissi Brontë Purissimo Diamond

Nieuw van Alissi Brontë is de Diamond variant. Bevat ook weer 93% Hyaluronzuur maar met als extra ingrediënt Diamantpoeder. Het geeft maximale volume aan de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes worden verzacht. Dit serum ben ik na mijn vakantie gaan gebruiken. 

Diamantenpoeder

Verbetert de huidteint en textuur. Het serum werkt revitaliserend en door het fijne diamantpoeder krijgt de huid een subtiele shimmer. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes en rimpels ook optisch. Het gaat huidveroudering tegen en hersteld de zachtheid en frisheid van de huid.

 

Alissi Brontë Diamond Gold Pearl 

Alissi Brontë Diamond Gold Pearl

Het paradepaardje van Alisse Brontë. Deze luxe anti-aging crème is geschikt als dag- en nachtcrème en bevat 24-karaats goud, diamant- en parelpoeder. Deze rijke en romige crème gebruikte ik vooral voor de nacht tijdens de vakantie. Na de Look Younger Hyaluronic Acid serum, om alle schade weer een beetje te herstellen. De uitgekiende samenstelling van aminozuren, een vitaminecomplex, zijde en shea butter resulteren in een optimale celregeneratie die de huid een energieboost geeft. Het gezicht ontspant voor een subtiel botox-effect, de huid licht op en ziet er egaler en jonger uit.

Het merk Alissi Brontë is verkrijgbaar bij de webshop Attirance.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *