Last minute moederdag QMS Medicosmetics

Love your mum 

QMS Medicosmetics staat bekend om het uiterst doeltreffende Collagen System en de highly skilled professionals die met het merk werken. In de basis is het systeem gebaseerd op exfolieren en collageen serums. Daaromheen is een uitgebreide collectie gecreëerd om de huid gezond, stralend en jeugdig te houden. Speciaal voor moederdag is er nu een luxe giftset voor liefhebbers van QMS én voor nieuwkomers om kennis te maken met de fijne formules en prettige texturen. Last minute moederdag QMS Medicosmetics.

It’s all about her

Mother’s Day Collection

QMS Medicosmetics

Luxueuze selectie van QMS ‘heroes’ voor dag en nacht. Voor een plumped, gehydrateerde en glowing huid die er gezond uit ziet. 

De set bestaat uit:

  • Deep Gentle Cleanser Cleansing Lotion 200 ml (volgens velen de beste cleanser ever, effectief en mild, ook geschikt voor het delicaat verwijderen van oogmake-up)
  • Antioxidant Day & Night Cream 50 ml (intensieve moisturiser met onder meer resveratrol en andere krachtige antioxidanten. Perfect voor de droge, gestresste huid, beschermt tegen en helpt schade van buitenaf te verminderen.)
  • Firm Density Neck & Bust Cream 30 ml Discover Size (lift, verstevigt en voedt de gevoelige huid van hals en decolleté. Ideaal voor als de slaaplijnen steeds iets langer zichtbaar blijven…) 
  • Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream 15 ml Discover Size (transparant, luchtig, egaliseert kleine imperfecties en biedt SPF15 bescherming. Met een prachtige glowy finish.)

Prijs €178,- via qmsmedicosmetics.eu.

Ook zijn er verschillende mooie giftcards speciaal voor haar (vanaf €50,-):

QMS Medicosmetics

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *