Too Faced Melted Lipstick

Een tijdje geleden kocht ik een Too Faced Melted Lipstick online bij Sephora en die beviel zo goed dat ik laatst in Amerika nog 2 kleurtjes er bij heb gekocht. Hoewel de foto’s online vrijwel exact overeenkomen met the real deal blijft het voordeel van de fysieke Sephora winkel toch dat je de kleurtjes even kunt testen en kunt zien met je eigen ogen. 

Too Faced Melted Lipstick

Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick heet deze lipstick voluit en is inmiddels beschikbaar in maar liefst 32 kleuren. Deze kleuren zijn onderverdeeld in 3 categorieën; Melted Chocolate, Melted en Melted Metal. Het is een vloeibare lipstick die is verpakt in fantastisch uitziende tubetjes van 12ml (veel inhoud dus) die nagenoeg exact dezelfde kleur hebben als de lipstick zelf. Het tubetje heeft onder de de dop een schuine applicator die zacht is en waar je heel precies de lipstick mee kunt aanbrengen. Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick zit tussen een lipgloss en een lipstick in en heeft een satijnachtige finish. Alle kleuren zijn vrij van parabenen en sulfaten. 

De lipstick is ongelooflijk sterk gepigmenteerd, dekt volledig in één laag en blijft heel lang zitten. Bij andere liquid lipsticks kunnen mijn lippen nog wel eens droog aanvoelen en moet ik er eigenlijk altijd wel een lippenbalsem bij gebruiken, dat heb ik met deze liquid lipsticks van Too Faced absoluut niet. Nu zijn andere liquid lipsticks die wel wat droger aanvoelen ook kiss-proof, geven ze niet af en drogen als het ware op zodat het muurvast op je lippen blijft zitten. De Melted lipsticks zijn niet kiss-proof maar blijven dankzij de sterke pigmentatie wel lang zichtbaar en voelen comfortabel aan op de lippen.  

Too Faced Melted Lipstick.

Too Faced Melted Lipstick

Dit zijn de 3 kleurtjes. Van link naar rechts; Nude, Chihuahua en als laatste Melted Peony, alle drie uit de Melted collectie.

Too Faced Melted Nude.

Too Faced Melted Nude

Too Faced Melted Nude

Ik ben normaal gesproken altijd een beetje huiverig met nude kleuren want ik vind dat het mijn gezicht niet echt ophaalt, maar deze nude kleur die wordt omschreven als Neutral Nude vond ik toch het proberen waard. Door de sterke pigmentatie vind ik deze nude kleur dus wel mooi en zo is een nude lipstick in mijn ogen ook bedoeld. 

Too Faced Melted Chihuahua.

Too Faced Melted Chihuahua

 Too Faced Melted ChihuahuaIk denk dat dit mijn favoriet is van de drie, ook is het één van de nieuwste kleuren van de Melted Lipsticks. Deze kleur wordt omschreven als Dusty Mauve en is heel warm van kleur. De kleur zit een beetje tussen bruin en oud roze in, heel mooi. Chihuahua heeft ook de meeste glans van de drie. 

Too Faced Melted Peony.

Too Faced Melted Peony

Too Faced Melted Peony

Dit is de allereerste Melted Lipstick die ik online heb gekocht, deze zachtroze kleur wordt omschreven als Dusty Rose en is erg populair. De kleur oogt een klein beetje mat met een subtiele glans. Echt een kleur voor iedere dag. 

Too Faced Melted Lipsticks zijn te koop bij Sephora.com en TooFaced.com voor $ 21.00 (12ml).

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *