Boek je Beautybehandeling bij Treatwell

Treatwell

Photo by Treatwell

Wist je dat je heel gemakkelijk beauty- en welnessbehandelingen 24/7 online kunt boeken? Treatwell is de grootste online beauty boekingssite van Europa waar je gemakkelijk een afspraak kunt maken bij een schoonheidssalon, kapper en nagelstudio, maar ook een heerlijk dagje sauna of een massage kunt boeken. In de Benelux zijn er meer dan 2.500 salons aangesloten bij het beauty platform Treatwell waarvan de meeste zich uiteraard in grote steden bevinden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Brussel en Antwerpen, maar ook de kleinere plaatsen zijn goed bedeeld en zo is er ongetwijfeld een salon bij jou in de buurt te vinden. Waar veel online platformen de winkelstraten leegtrekken vult Treatwell juist de winkelstraten en heeft het in sommige gevallen er zelfs voor gezorgd dat een salon langer open en/of op zondag open is, simpelweg omdat hier veel vraag naar is. De klantenservice van Treatwell is ook 7 dagen per week geopend. 

Treatwell App.

Treatwell heeft ook een handige app. Het voordeel van de Treatwell site en app is dat je niet meer hoeft te bellen voor een afspraak (tijdens kantooruren een brazilian wax 😳 ) maar deze gewoon online kunt inplannen wanneer het jou uitkomt.

Treatwell

Treatwell

De Treatwell app is helemaal een uitkomst, zo kan je altijd en overal je beautybehandelingen regelen. De app is heel overzichtelijk, je zoekt op plaats of salonnaam, dan kies je een behandeling, selecteert de gewenste datum en vervolgens een dagdeel. Vervolgens komt de app met een aantal salons op waar je uit kunt kiezen, de salons worden getoond met een mooie foto, wat info over de salon en een beoordelingscijfer van mensen die je al zijn voor geweest. Je ziet per salon ook meteen een prijslijst van behandelingen die ze bieden, wanneer je op de behandeling klikt die je graag wilt boeken kom je in een kalender met beschikbare data en tijden. Je kunt er voor kiezen om de behandelingen via de app te betalen of op locatie.

Je zult je uiteraard eerst moeten aanmelden in de app, na de reservering ontvang je direct bevestiging van je afspraak per mail en tot aan de afspraak krijg je gratis afspraak reminders. Er komen geen reserveringskosten bij en annuleren van je afspraak is gratis tot 24 uur van tevoren. 

Stel je hebt een favoriete salon maar je kunt deze niet vinden bij Treatwell dan kan je een verzoek indienen en Treatwell stuurt deze salon een uitnodiging om zich aan te melden. 

Meer informatie over dit beauty platform vind je op hun website Treatwell.nl.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *