STARSKIN Micro-Filler Mask Pack

Nieuw van STARSKIN is de Micro-Filler Mask, een twee-stappen masker met een indrukwekkend anti-aging effect. Waarschijnlijk ken je micro-needling al wel, het is één van de grootste skincare trends van dit moment. Trouwe fans zweren bij deze facial treatment dankzij de verbluffende en zichtbare resultaten. Micro-needling stimuleert de collageenproductie, verminderd fijne lijntjes, rimpels en zelfs littekens. Daarnaast zorgt het voor een egalere en stevigere huid. 

Micro-needling is effectief maar niet geheel pijnloos. STARSKIN heeft daar handig op ingespeeld met dit masker en biedt een betaalbare, doeltreffend, pijnvrij en hygiënisch at-home alternatief. 

STARSKIN Micro-Filler Mask Pack. STARSKIN_Micro-Filler_Mask

STARSKIN_Micro-Filler_Mask

Het geheim schuilt in de eerste stap, de Hyaluronic Micro-Pyramid Filler, een rijk crème concentraat verrijkt met honderden minuscule, scherpe micro-piramides gemaakt van puur hyaluronzuur (het huidverjongende wondermiddel).

Een geavanceerde huidverjongende behandeling, die effecten van professionele micro-needling combineert met cutting-edge EGF en stamcel cosmetica. Het Micro-Filler Mask kickstart het natuurlijk herstellend, regenererend én verjongend vermogen van de huid – van binnenuit. Beautywonderen gegarandeerd. 

Hoe te gebruiken?

STARSKIN_Micro-Filler_Mask

  • Reinig je gezicht.
  • Verwijder de dop van de spuit en breng de volledige inhoud aan op de droge huid. 
  • Massage gedurende 1-2 minuten, met behulp van cirkelvormige bewegingen, gevolgd door licht kloppen.
  • Open het Bio-Cellulose masker sachet en verwijder beide beschermende lagen (A en C).
  • Breng het masker aan op het gezicht gedurende 20 minuten. Verwijder en gooi weg.
  • Masseer het resterende serum voorzichtig in de huid en laat ‘s nachts intrekken voor het beste resultaat. 

TIP: Gebruik het masker 2 à 3 keer per maand. Regelmatig gebruik zal het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid stimuleren, huidveroudering tegengaan en de algehele teint en textuur van de huid verbeteren.

STARSKIN Micro-Filler Mask Pack is vanaf nu te koop bij Douglas.nl voor € 31,10 (40ml).

XO Frieda.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *