Paula’s Choice Skin Recovery Serum

By Frieda zaterdag, maart 21, 2015 0 , , , Permalink 1

Ik ben al een tijdje fan van de producten van Paula’s Choice, oprichtster Paula Begoun, die zelf vroeger kampte met een slechte huid en nooit een product kon vinden dat haar huid verbeterde, heeft uiteindelijk zelf een complete verzorgingslijn op de markt gebracht nadat ze jaren onderzocht heeft welke huidverzorgingsingrediënten echt werken en welke absoluut niets toevoegen aan je huid of je huid juist verslechteren. Volgens Paula Begoun gebruikt zij alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huid er jonger, stralender en vrij van rimpels en puistjes uit laat zien. Inmiddels is haar uitgebreide verzorgingslijn zeer succesvol en heeft Paula Begoun ook een aantal bestsellers uitgebracht die stuk voor stuk dieper ingaan op de beauty industrie en waar je op moet letten wanneer je een crème of make-up koopt. Ik heb de afgelopen dagen Paula’s Choice Skin Recovery Serum getest, een serum dat effectief werkt tegen een doffe teint, rimpels en bruine vlekjes.

Paula’s Choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum.

Paulas Choice Skin Recovery SerumDit serum met Retinol (vitamine A) zit in een mooie tube van 30ml, is klinisch bewezen dat het geen irritatie geeft, 100% vrij van parfum en kleurstoffen en niet op dieren getest.   

Paulas Choice Skin Recovery SerumHet serum heeft een gelige kleur, de tube geeft een goede dosering en is af te sluiten met een draaidop.

Ingrediënten Paula’s Choice Skin Recovery Serum.

Paulas Choice Skin Recovery Serum IngredientsEr zitten veel antioxidanten in, plantenoliën en vitamine A, C en E. Het serum heeft een zachte siliconenbasis die de antioxidanten in de bovenste huidlagen brengt en de stabiliteit van het product verbetert. 

Paulas Choice Skin Recovery SerumIn eerste instantie lijkt het serum heel vettig.

Paulas Choice Skin Recovery SerumMaar het serum trekt heel snel in de huid en laat absoluut geen vettig laagje achter.

Conclusie.

Weer zo’n fijn product van Paula’s Choice, ik gebruik dit product alleen voor ’s nachts, maar dit serum werkt ook heel goed voor overdag en is een hele goede basis voor onder je make-up, als een primer. Het serum trekt heel snel in de huid, je hoeft niet bang te zijn dat je huid gaat glimmen want het laat geen vettig laagje achter. Het serum is bedoelde voor een normale tot zeer droge huid en is zo zacht geformuleerd dat het ook prima rond de ogen gebruikt kan worden. Mijn huid voelt zacht en goed gehydrateerd aan, mijn huid lijkt rustiger en gladder in de ochtend, of het effect heeft op mijn fijne lijntjes e.d. zal de tijd moeten uitwijzen.  

Paula’s Choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum is te koop bij Paula’s Choice voor € 33,90 (30ml).

Gebruik jij een serum? Let me know XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *