Veil Cover Cream

Ben je op zoek naar langdurige volledige dekking, omdat je een moedervlek wilt camoufleren of omdat je last hebt van pigmentvlekken? Soms wil je zo’n aanvulling ook in je dagelijkse make-up routine, omdat je bijvoorbeeld last hebt van donkere kringen onder je ogen of rosacea. 

Wat je dan natuurlijk niet wilt is een dikke laag make-up die je overduidelijk zit zitten. Je wilt al die oneffenheden zo natuurlijk en dekkend mogelijk camoufleren. Veil Cover Cream is geschikt voor heel veel huidaandoeningen, het is zelfs dekkend genoeg om een ongewenste tattoo weg te poetsen.

Over Veil.

Veil was een vroege leider op het gebied van cosmetische camouflage en werd voor het eerst geformuleerd in 1952 door de oprichter, de heer Thomas Blake. Blake, een vooruitstrevende en geïnspireerde cosmetisch chemicus, werd door een baanbrekend plastisch chirurg gevraagd een cover cream te maken die postoperatieve littekens zou verbergen. Zijn creatie was meteen een succes in het nieuwe veld van corrigerende camouflage en bestaat nu al meer dan 60 jaar. Tot op de dag van vandaag volgt Veil nog steeds het originele recept dat al die jaren geleden is ontwikkeld.

Veil Cover Cream.

Veil Cover Cream

Dit is de Color Matching Kit Medium. De kits bevatten 10 verschillende tinten plus een doorzichtig poeder en een finishing poeder. Dit zijn een soort sample kits waar je meer kunt experimenteren om zo jou juiste kleur te vinden. Kies 3 tinten uit jou kit waarvan jij denkt dat ze het beste bij jou huidskleur passen. Breng ze alle drie aan op je kaaklijn, de tint die je na 5 minuten niet meer zit zitten is jou juiste tint. 

Beschikbaar in 3 verschillende kits:

Lichte huidskleur – Cream, Vanilla, Natural-light, Suede, Medium, Natural, Natural-medium, Dark, Peach, Oyster.
Medium huidskleur – Almond, Honey, Beige, Biscuit, Sunglow, Suntan, Natural-tan, Tan, No 3, Caramel.
Donkere huidskleur – Latte, Olive, No 2, Rose, Brown, Mocha, Cocoa, Chestnut, Coffee, Walnut.

Elke kit bevat een waardebon die recht geeft op £ 5 korting op je volgende aankoop van Veil Cover Cream.

Het assortiment van Veil is veelzijdig. Het bevat 42 tinten Cover Cream, zodat je de perfect kleur kan vinden of zelf kunt mengen. Daarnaast zijn er nog 2 poeders in twee tinten om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag blijft zitten. Om je huid klaar te maken voor de Cover Cream heeft Veil ook verschillende huidverzorgingsproducten in het assortiment.

Goed om te weten.

Alle Veil producten worden vervaardigd en met de hand gepot in de UK door een team van vakmensen. De Veil Cover Cream wordt gebruikt en aanbevolen door een reeks hoog opgeleide visagisten, maar wordt ook erkend door Look Good Feel Better – de enige internationale liefdadigheidsinstelling voor kankerbestrijding die praktische en effectieve gratis diensten biedt aan vrouwen en tieners die worstelen met de zichtbare bijwerkingen van kankerbehandeling. Veil blijft ook een van de weinige merken die door de National Health Service worden genoemd als een effectieve oplossing voor een op de vier mensen in de UK die een huidaandoening heeft.

• Cruelty-free
• Oil-free
• Cream-based
• Paraben-free
• SPF 15-20
• Waterproof
• Fragrance-free
• Bevat titaniumdioxide voor bescherming tegen UVA en UVB straling

Conclusie.

Het is een product waar je iedere keer een klein beetje van moet gebruiken. Door meerdere dunne laagjes aan te brengen kan je oneffenheden natuurlijk camoufleren. Het is een heel veelzijdig product voor je gezicht en lichaam. Denk aan alle soorten huidaandoeningen van rosacea tot wijnvlekken, of aderen en blauwe plekken op je lichaam. 

Kijk voor alle producten en informatie op Veil Cover Cream.

XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *