Een mooie reis met My Beauty Bento

Als fervent liefhebber van schoonheidsproducten ben ik altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve manieren om mijn huidverzorgingsroutine te verbeteren. Ook wanneer ik op reis ga. Onlangs heb ik een mooie ontdekking gedaan waarmee ik mijn favoriete beauty producten overal mee naar toe kan nemen. Een elegante reiscontainerset, geïnspireerd op de Japanse esthetiek, eenvoud en bruikbaarheid, voor al mijn favoriete schoonheidsproducten om mee te nemen op reis of een weekend weg. Een mooi reis met My Beauty Bento.

My Beauty Bento

Met de slimme verpakking van My Beauty Bento heb je geen chaos meer in je koffer of badkamer. Alles wat je nodig hebt zit netjes verpakt in dit stijlvolle doosje. De verpakking is licht, compact en tijdloos, past daarom gemakkelijk in iedere handtas, toilettas of zelfs in de kleine opbergruimtes in je auto. Vanaf nu neem je jouw favoriete crèmes, shampoos, parfumes en concealer overal mee naar toe. 

De containers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gemakkelijk schoon te maken, daarom kan je ze keer op keer hergebruiken. Om onderscheid te maken in jouw favoriete producten, bestel je gepersonaliseerde etiketten. Op de website mybeautybento.com vind je uitgebreide how to use instructievideo’s. 

Wat zit er in de Bento -1 set?

Containers: 

  • 3x 50ml squeezable bottles
  • 3x 7.5ml glass jars
  • 2x 1ml mini perfume roll-ons

Tools:

  • 3 x bottle plugs
  • 2 x metal spatulas
  • 1 x black mini funnel
  • 1 x bottle plug key
  • 1 x extractor syringe

Labels:

Bottles

MY / SHAMPOO
MY / CONDITIONER
MY / BODY LOTION

Jars
MY / HAND CREAM
MY / DAY CREAM
MY / NIGHT CREAM

Perfume roller
MY / DAY
MY / NIGHT

 

Conclusie

Met deze stijlvolle, gepersonaliseerde en duurzame producten ga ik voortaan op reis. Het meeste gewicht, maar ook ruimte in je koffer gaat altijd naar je beauty producten. Dat is voortaan geen issue meer. Deze prachtige set mag niet ontbreken in jouw collectie, maar is natuurlijk ook erg leuk om te geven aan die ene reislustige vriendin. Kijk voor alle informatie op My Beauty Bento

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *